Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to tylko pretekst - brak Wam odwagi na radykalne rozwiązaniaBungo pisze:ziemowit pisze:rozpacz rozpaczą, ale zeby twarde baby takie powodzie robiły? ech....Bungo pisze:Zołzy wpadły w rozpacz, bo Marcelibu nie może jednak przyjechać.
![]()
![]()
jak mi się zdaje - Marcelibu jakoś niedaleko - pojechać, związać, wrzucić do bagażnika, przywieźć
acha - zakneblować, bo normalnie nie można jeździć z modulowanym sygnałem, jeszcze mandat dowalą
Niestety, na takiej akcji bardzo ucierpiałyby koty w ogólności...
Reszta jest milczeniem....
ja nie Marcelibu dokuczam, tylko Wam - że wcale nie jestescie takie twarde ZołzyBungo pisze:Ziemowit, tu nie chodzi o kota Marcelibu![]()
Chodzi o układ, który umozliwia jej pomoc innym kotom, a którego publicznie nie można ogłaszać.
Marcelibu po prostu się poświęciłai chwała je za to
![]()
Więc jej nie dokuczaj
ziemowit pisze:ja nie Marcelibu dokuczam, tylko Wam - że wcale nie jestescie takie twarde ZołzyBungo pisze:Ziemowit, tu nie chodzi o kota Marcelibu![]()
Chodzi o układ, który umozliwia jej pomoc innym kotom, a którego publicznie nie można ogłaszać.
![]()
Więc jej nie dokuczaj
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:ja dzisiaj siedzę na miau tylko do czasu wypicia porannej kawki. Potem jestem tylko pod komórką. Wystarczy sms i się zaloguję. To na wypadek, gdyby coś się zmieniło w związku z piątkowym nalotem, albo gdybym była potrzebna.
Proponuje zrobić dyżury i wysyłać do Femki smsa co 15 minut.![]()
![]()
CoToMa, Twoja zołzowatość przechodzi wszelkie granice
Wiem. Wczoraj i przedwczoraj miałam kolokwium, jutro też. Dzisiaj nie mam studentów pod ręką, więc na kimś muszę wyładować swoją zołzowatość![]()
![]()
ale żeby akurat na mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co ja Ci zrobiłam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
póki co - czuję się bezkarnie bezpiecznyFemka pisze:ziemowit pisze:ja nie Marcelibu dokuczam, tylko Wam - że wcale nie jestescie takie twarde ZołzyBungo pisze:Ziemowit, tu nie chodzi o kota Marcelibu![]()
![]()
Więc jej nie dokuczaj
się przekonasz![]()
niebawem![]()
jak tylko odwiedzę lecznicę![]()
ziemowit pisze:póki co - czuję się bezkarnie bezpiecznyFemka pisze:ziemowit pisze:ja nie Marcelibu dokuczam, tylko Wam - że wcale nie jestescie takie twarde ZołzyBungo pisze:Ziemowit, tu nie chodzi o kota Marcelibu![]()
![]()
Więc jej nie dokuczaj
się przekonasz![]()
niebawem![]()
jak tylko odwiedzę lecznicę![]()
![]()
...a jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy, to Wam tu komplementów nawrzucam
na przykład - ze Bungo to taka dobra jest - z troską lata po wątkach i wyszukuje zapomniane i to cichutko, skromnie i dyskretnie
Bungo pisze:Ziemowit![]()
![]()
Jak wysoką masz gorączkę![]()
A pozostałe objawy
wieczorem miałe, teraz tylko mnie katar i chrypa męczyBungo pisze: Jak wysoką masz gorączkę![]()
A pozostałe objawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 28 gości