Brzuchy białe dwa - niewydolność nawrotna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2008 10:42

PcimOlki pisze:Obrazek

ObrazekObrazek

Święty spokój we Wszystkich Świętych :) I 3 plamki...

feroce

Od: Pt sie 29, 2008 12:43

Post » Sob lis 01, 2008 10:56

Te różowości u białych kotów są rozkoszne. :D

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Nie lis 02, 2008 14:22

Tyle zwierzaków, które odeszły, chore, zastrzelone, otrute, przywołano w tym ponurym, wczorajszym, dniu, że warto się cieszyć tymi, które żyją, są zdrowe i uśmiechnięte - chociaż trochę zaspane. Oto kotka Pcimka, która ma zielone oczka w takim odcieniu, że nie potrafię go nazwać. (Na zdjęciu nie wyszło - ja jestem heteroseksualnym facetem i rozróżniam 7 kolorów podstawowych. :) ) W każdym razie, jest to najpiękniejsza zieleń, jaką w życiu widziałem.
Obrazek
Obrazek

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie lis 02, 2008 16:09

Fotki niestety nie oddają tej zieleni, nie pomogę w zdefiniowaniu koloru. :D

Zimą koty śpią? Powiedz to moim. Ostatnio Leśny Chłopiec z Grubym vel Gackiem urządzają megagonitwy i próbują zdemolować wszystko co jest w zasięgu miekkich poduszeczek, ich łapek.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie lis 02, 2008 17:00

kotika pisze:Fotki niestety nie oddają tej zieleni, nie pomogę w zdefiniowaniu koloru. :D

Zimą koty śpią? Powiedz to moim. Ostatnio Leśny Chłopiec z Grubym vel Gackiem urządzają megagonitwy i próbują zdemolować wszystko co jest w zasięgu miekkich poduszeczek, ich łapek.

Co kot, to obyczaj. Myślę, że moje uwielbiają dni, w których siedze z nimi, bo zawsze jestem otoczony futrzakami. Spiącyni, bodącymi, mruczącymi i wyciągajacymi łapki, żeby mnie pomacać rozcapirzonym pazurkiem. (może rozcapiżonym :?: ) Co nie znaczy, że czasem nie robią destroyu na maksa. :lol:

Dziś, za oknem mgła - one wiedzą i robią tak:

Obrazek

Własnie mija rok, od kiedy jestem z nimi po długiej przerwie. To była słuszna decyzja.

PcimOlki

Post » Nie lis 02, 2008 18:10

PcimOlki pisze:Oto kotka Pcimka, która ma zielone oczka w takim odcieniu, że nie potrafię go nazwać. (Na zdjęciu nie wyszło - ja jestem heteroseksualnym facetem i rozróżniam 7 kolorów podstawowych. :)

:ryk:
"A śliwka to owoc a nie kolor..." 8)

Piękne są te Twoje Futra.
I takie...kochane.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lis 02, 2008 19:27

pixie65 pisze:
PcimOlki pisze:Oto kotka Pcimka, która ma zielone oczka w takim odcieniu, że nie potrafię go nazwać. (Na zdjęciu nie wyszło - ja jestem heteroseksualnym facetem i rozróżniam 7 kolorów podstawowych. :)

:ryk:
"A śliwka to owoc a nie kolor..." 8)

Właśnie. :lol:

pixie65 pisze:Piękne są te Twoje Futra.
I takie...kochane.

No - ja wiem. (Cytat z Misia - powinien byc do tego emotikon)
Fajnie cię widzieć - już myślałem, że ci gdzieś nieodwracalnie podpadłem. Już taki jestem, ciągle gdzieś podpadam za niewyparzony ryjek. :wink:

PcimOlki

Post » Nie lis 02, 2008 20:16

PcimOlki pisze:Fajnie cię widzieć - już myślałem, że ci gdzieś nieodwracalnie podpadłem. Już taki jestem, ciągle gdzieś podpadam za niewyparzony ryjek. :wink:

Zagladam, zaglądam :wink: Ale podpadam w innych wątkach więc się mijamy...Może jakiś klub albo podforum "gąb niewyparzonych" założymy :lol:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lis 02, 2008 20:32

pixie65 pisze:
PcimOlki pisze:Fajnie cię widzieć - już myślałem, że ci gdzieś nieodwracalnie podpadłem. Już taki jestem, ciągle gdzieś podpadam za niewyparzony ryjek. :wink:

Zagladam, zaglądam :wink: Ale podpadam w innych wątkach więc się mijamy...Może jakiś klub albo podforum "gąb niewyparzonych" założymy :lol:

Hehe. :lol: A już myślałem, że tylko ja jestem nieprzystosowany do życia w społeczeństwie uznającym "amerykański styl życia" za przewodni. Przy czym, dla jasności, zdefiniuję ALS jako bezdenną bezmyślność. Ciii, dobrze, że tu mało kto zagląda.

PcimOlki

Post » Nie lis 02, 2008 20:49

PcimOlki pisze:Hehe. :lol: A już myślałem, że tylko ja jestem nieprzystosowany do życia w społeczeństwie uznającym "amerykański styl życia" za przewodni. Przy czym, dla jasności, zdefiniuję ALS jako bezdenną bezmyślność. Ciii, dobrze, że tu mało kto zagląda.

Ekhem, ekhem....
To może tak...żeby nie zaśmiecać - jakieś nowe fotki albo opowieść "Z życia
Futer Dwóch i jednego PcimOlka" poproszę :)

ja zaś całkiem niedawno dyskutowałam o idiotycznym zwyczaju pisywania tekstów nie przeznaczonych dla szerszego kręgu odbiorców przy użyciu drobnej czcionki:mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lis 02, 2008 20:55

Eeee, znowu śpiące grubasy. :lol: Może w następny łykend ustrzele cosik atrakcyjnieszego.
Wiadomo, że przeznaczone, tylko po cichu. :wink:

PcimOlki

Post » Nie lis 02, 2008 21:00

OT :arrow: ależ ten drobniutki druczek intryguje - wszyscy czytają najpierw i ze szczególnym zainteresowaniem

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie lis 02, 2008 21:09

Tak sobie w ramach wspominków przeróżnych przejrzałam Wasz wątek i oto co mi się w oczy rzuciło:
Metamorfoza Wątłej Panienki :arrow: Obrazek :arrow: w Smakowicie Puszystą Koć Obrazek

O, Cioteczka Theodora :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie lis 02, 2008 21:14

pixie65 pisze:Tak sobie w ramach wspominków przeróżnych przejrzałam Wasz wątek i oto co mi się w oczy rzuciło:
Metamorfoza Wątłej Panienki :arrow: Obrazek :arrow: w Smakowicie Puszystą Koć Obrazek

Ale to chyba jest z tego samego okresu, tylko na tym pierwszym brzuchol jest poza zasięgiem. :D Pcimak od dłuższego czasu niezmienne ma wymiary.
U Olka natomiast niedawno odkryłem cycek. Taki sam jak u Pcimki. :lol: :lol:

PcimOlki

Post » Nie lis 02, 2008 21:17

PcimOlki pisze:Ale to chyba jest z tego samego okresu, tylko na tym pierwszym brzuchol jest poza zasięgiem. :D Pcimak od dłuższego czasu niezmienne ma wymiary.

Ne ne ne...rok intensywnego karmienia pomiędzy obiema fotkami :wink:
PcimOlki pisze:U Olka natomiast niedawno odkryłem cycek. Taki sam jak u Pcimki. :lol: :lol:

:strach: Łomatkoicórko...tylko jeden? A gdzie reszta?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]