Święty spokój we Wszystkich Świętych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Fotki niestety nie oddają tej zieleni, nie pomogę w zdefiniowaniu koloru.![]()
Zimą koty śpią? Powiedz to moim. Ostatnio Leśny Chłopiec z Grubym vel Gackiem urządzają megagonitwy i próbują zdemolować wszystko co jest w zasięgu miekkich poduszeczek, ich łapek.
PcimOlki pisze:Oto kotka Pcimka, która ma zielone oczka w takim odcieniu, że nie potrafię go nazwać. (Na zdjęciu nie wyszło - ja jestem heteroseksualnym facetem i rozróżniam 7 kolorów podstawowych.![]()
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:Oto kotka Pcimka, która ma zielone oczka w takim odcieniu, że nie potrafię go nazwać. (Na zdjęciu nie wyszło - ja jestem heteroseksualnym facetem i rozróżniam 7 kolorów podstawowych.![]()
![]()
"A śliwka to owoc a nie kolor..."![]()
pixie65 pisze:Piękne są te Twoje Futra.
I takie...kochane.
PcimOlki pisze:Fajnie cię widzieć - już myślałem, że ci gdzieś nieodwracalnie podpadłem. Już taki jestem, ciągle gdzieś podpadam za niewyparzony ryjek.![]()
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:Fajnie cię widzieć - już myślałem, że ci gdzieś nieodwracalnie podpadłem. Już taki jestem, ciągle gdzieś podpadam za niewyparzony ryjek.![]()
Zagladam, zaglądamAle podpadam w innych wątkach więc się mijamy...Może jakiś klub albo podforum "gąb niewyparzonych" założymy
PcimOlki pisze:Hehe.A już myślałem, że tylko ja jestem nieprzystosowany do życia w społeczeństwie uznającym "amerykański styl życia" za przewodni. Przy czym, dla jasności, zdefiniuję ALS jako bezdenną bezmyślność. Ciii, dobrze, że tu mało kto zagląda.
PcimOlki pisze:Ale to chyba jest z tego samego okresu, tylko na tym pierwszym brzuchol jest poza zasięgiem.Pcimak od dłuższego czasu niezmienne ma wymiary.
PcimOlki pisze:U Olka natomiast niedawno odkryłem cycek. Taki sam jak u Pcimki.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 402 gości