Dorota pisze:Femka pisze:ciekawe, że Iwcia podobną szlachetnością nie wszystkich obdarza
Iwcia wie, co robi
się rozbije tę koalicję Iwciowo-Dorotową

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Femka pisze:ciekawe, że Iwcia podobną szlachetnością nie wszystkich obdarza
Iwcia wie, co robi
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:ciekawe, że Iwcia podobną szlachetnością nie wszystkich obdarza
Iwcia wie, co robi
się rozbije tę koalicję Iwciowo-Dorotową
zosia&ziemowit pisze:Chwilkę mnie nie było a tu koalicje jakoweś i jaksze miłe pocieszenia dla mojej osoby
Femka pisze:uprzejmie donoszę, że już jestem w domu, zabrałam laptopa i będę Was nękać cały wieczór, bo muszę powstawiać bazarki na Korabiewice od Pani Domkowej - Alusiowej
Dorota pisze:Femka pisze:uprzejmie donoszę, że już jestem w domu, zabrałam laptopa i będę Was nękać cały wieczór, bo muszę powstawiać bazarki na Korabiewice od Pani Domkowej - Alusiowej
Femuś, wstawilas?
Bo cosik nie widze...
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:uprzejmie donoszę, że już jestem w domu, zabrałam laptopa i będę Was nękać cały wieczór, bo muszę powstawiać bazarki na Korabiewice od Pani Domkowej - Alusiowej
Femuś, wstawilas?
Bo cosik nie widze...
pracuję nad tym. poza tym muszę najpierw porozmawiać z Panią Jadzią, bo Pani Domkowa jeden z przedmiotów postanowiła przeznaczyć na bazarek dla Pani Jadzi. Musze ją zapytać o pozwolenie, zanim ogłoszę to na forum.
zosia&ziemowit pisze:Femciu doszły mnie słuchy,że Zarazy Ci się rozmnożyły![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 12 gości