Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:Niuniek to chyba całkiem ogromniasty kotA teraz troszkę jak kot Filemon z bajki wygląda! Nie wiem dlaczego ale tak mi się kojarzy
marcjannakape pisze:Poszłam dziś z Niunkiem do weta, bo miał byc szczepiony.
Tak idę na tramwaj i idę, a ręka coraz dłuższa... Starzeję się juz na dobre czy co? Tak myslałam, ale u Molendy Niunka wsadziłam na wagę i już wiedziałam, że dobrze czułam, iz przytył! Obecnie Niuniek waży 4,15kg![]()
Kawał chłopa!
marcjannakape pisze:Najlepsze jest, to , że Niuniek jeszcze tak troche biednie wygląda... Myslę, że jemu jeszcze jeden kg nie zaszkodzi, ale mojemu kręgosłupowi juz tak!
Georg-inia pisze:marcjannakape pisze:Najlepsze jest, to , że Niuniek jeszcze tak troche biednie wygląda... Myslę, że jemu jeszcze jeden kg nie zaszkodzi, ale mojemu kręgosłupowi juz tak!
co dzień rano Niuńka w transporter, łapki z transporterkiem przed siebie wyciągnąć i dyg,dyg - 10 przysiadów. Od razu Ci się kręgosłupek wzmocni
Malati pisze:
marcjanno a ćwiczenia bardzo dobre!I jakiej muskulatury mogłabyś nabyć, później możnaby adoptować koty dla siłaczy. Np. pod hasłem "I Ty zostań Pudzianem - wystarczy jeden kot!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka, Marmotka i 61 gości