I faktycznie .... to dopiero początek ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaśkaGM pisze:Bubor ... Jak zobaczyłam oczyma wyobraźni Ciebie i malutką Kropcię w wyżej wymienionej sytuacji to aż się popłakałam ze wzruszenia ...
bubor pisze:Dzisiaj to dałem ciała, ostatnimi czasy jak ktoś u nas w domu pił mleko to Kropcia okrutnie się wydzierała że ona też chce , ja człowiek o miękkim sercu kupiłem jej dziś kocie mleczko , podałem no i Kropcia była zachwycona tyle że teraz jak przyszła do stołówki i zobaczyła w miseczce wodę to wrzaski urządza że tego to ona pić nie będzie ................
![]()
Mleczka sie pannicy zachciewa![]()
A co będzie jak jej to w nawyk wejdzie ? , w razie czego to chyba przez to mleczko z torbami pujdę albo będe musiał sobie sprawić jakąś dojną kotkę
![]()
![]()
KaśkaGM pisze: I czego nie zrobi zakochana kobietka .... Nawet nawali cały urobek do kuwety ....
bubor pisze:KaśkaGM pisze: I czego nie zrobi zakochana kobietka .... Nawet nawali cały urobek do kuwety ....
![]()
![]()
KaśkaGM pisze:Bubor - po prostu : Miłość czyni cuda ... I czego nie zrobi zakochana kobietka .... Nawet nawali cały urobek do kuwety ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości