Zoyka straciła kołtuny za uszami, dziś golimy klatę
 jest kochana, wciąga aż miło, lubi kurczaczka i wątróbkę.
 jest kochana, wciąga aż miło, lubi kurczaczka i wątróbkę.Moderator: Estraven
 jest kochana, wciąga aż miło, lubi kurczaczka i wątróbkę.
 jest kochana, wciąga aż miło, lubi kurczaczka i wątróbkę. młodej to i tak nie przeszkadza się wydrapywać, mam po dywanach taką kupę czarnego futra że to aż nieprawdopodobne. dziś będziemy się kąpać, bo Zoyka ma albo łupież, albo po prostu się łuszczy, co nie dziwi biorąc pod uwagę ilość filcu którą miała na sobie. żeby nie było też zbyt poważnie, dostała rujki
 młodej to i tak nie przeszkadza się wydrapywać, mam po dywanach taką kupę czarnego futra że to aż nieprawdopodobne. dziś będziemy się kąpać, bo Zoyka ma albo łupież, albo po prostu się łuszczy, co nie dziwi biorąc pod uwagę ilość filcu którą miała na sobie. żeby nie było też zbyt poważnie, dostała rujki   tak drze paszczę, że się spać nie da, a wczorajsze gruchanie skutecznie zakłócało odbiór filmu
 tak drze paszczę, że się spać nie da, a wczorajsze gruchanie skutecznie zakłócało odbiór filmu   czekam w takim razie na koniec i umawiam kudłacza na sterylkę.
 czekam w takim razie na koniec i umawiam kudłacza na sterylkę. niezły widok- czarna kupa futra a na niej biała kupa futra
 niezły widok- czarna kupa futra a na niej biała kupa futra  aż obudziłam tż-ta który stwierdził że zdaje mi się
 aż obudziłam tż-ta który stwierdził że zdaje mi się   niestety nie zdawało, a my potem ze śmiechu nie mogliśmy zasnąć.
 niestety nie zdawało, a my potem ze śmiechu nie mogliśmy zasnąć. i nawet jej próby ucieczki nie były zbyt przekonujące. na liście więc została tylko sterylka, w sprawie której będę dziś dzwonić i się umawiać jak najszybciej, co by się ruja znów nie przyplatała.
 i nawet jej próby ucieczki nie były zbyt przekonujące. na liście więc została tylko sterylka, w sprawie której będę dziś dzwonić i się umawiać jak najszybciej, co by się ruja znów nie przyplatała. 

przedwczoraj do naszego stada dołączył piesio, żeby nie było kolorystycznie odpowiedni- czarny z białym krawacikiem
 przedwczoraj do naszego stada dołączył piesio, żeby nie było kolorystycznie odpowiedni- czarny z białym krawacikiem  

chętni?
 chętni? dziękujemy i również życzymy magicznych świąt
 dziękujemy i również życzymy magicznych świąt  
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 10 gości