Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Dotarłyśmy tutaj i my.Tofik o taką łapkę ja też miałam,to na pewno zrobił weterynarz niedobry, bo mi też tak zrobił ale już mi odrosło! Biedna łapulka! A jeszcze chciałam zaprosić Was na moją imprezę w szafie w niedzielę gdzie będzie cała masa kotów z forum i chrupeczki i owies i sama już nie pamiętam co! Micia.
mir.ka pisze:Silverblue pisze:Dotarłyśmy tutaj i my.Tofik o taką łapkę ja też miałam,to na pewno zrobił weterynarz niedobry, bo mi też tak zrobił ale już mi odrosło! Biedna łapulka! A jeszcze chciałam zaprosić Was na moją imprezę w szafie w niedzielę gdzie będzie cała masa kotów z forum i chrupeczki i owies i sama już nie pamiętam co! Micia.
Bardzo się cieszę!! A na ten owies to ja mam największą ochotę jak go nie ma, a jak już jest to niekoniecznie!
Dziękujemy Miciu za zaproszenie, zjawimy się całą czwórką, bo ten owies u ciebie apetycznie wyglądaMoże przyniesiemy trochę świeżej kocimiętki bo już zaczyna rosnąć w ogródku
Silverblue pisze:Każdy kwiatuszek cieszy oczy:) Mam ogródek działkowy ale niestety po wielu dylematach zdecyduję się chyba go sprzedać.Tam pewnie też już coś kwitnie a ja nawet nie mam ochoty tam iść ( w sensie żeby zdania nie zmienić)
Silverblue pisze:Przystojniak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości