Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Skoro powinna... To może w Krakowie bym z jedną gdzieś chyłkiem wsadziła... Gdzieś bliskoPomyślimy...
SabaS pisze:Dżekusiu musisz jeszcze trochę wytrzymać, idzie wszystko w dobrym kierunku, tylko bardzo bardzo wolnojesteś dzielnym piesełkiem
![]()
Mir.ka co powiedziała wet? Pewnie nadal kroplówki? Oby nie więcej. Nieustająceza zdrowie futrzaków
Jarzębina piękna, ale jakoś zniknęła w ostatnich latach z osiedlowych skwerów. Znalazłam w okolicy jedną
jolabuk5 pisze:Dobrze, że chociaż fosfor spadł! A inne wyniki się obniżyły. Jeszcze troszeczkę...
Anna2016 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
pibon pisze:Tez potrzymam mocno kciuki za pieseczka!
Piekna jarzebina! Wspomnienia ze szkoly podstawowej: korale z jarzebiny i jarzebina w czekoladzie ze szkolnego sklepiku.
MaryLux pisze::201461![]()
Moli25 pisze:Jake, jedz piesku,
Niestety starość ma swoje prawa![]()
Zdrówka zycze![]()
Jarzębina i kwiatki cudne.
Ale napisze Ci ze ulice dalej jest ul. Jarzebinowa. To stara ulica w mojej miejscowości. Wiec pamietam jak te korony drzew były obrodzoe jarzębiną. Teraz jakoś mało tej czerwieni
mir.ka pisze:Nul pisze:Skoro powinna... To może w Krakowie bym z jedną gdzieś chyłkiem wsadziła... Gdzieś bliskoPomyślimy...
przy domu podobno powinno się mieć na szczęście 3 drzewa - dąb, lipę i jarzębinę, ja mam miejsce tylko na to ostatnie, pozostałe potrzebują duzo miejsca
Nul pisze:Jedz, piesełku, oby dalej szło ku dobremu, w kierunku lepszych wyników! Kciuki dalej w robocie!
mir.ka pisze:Nul pisze:Skoro powinna... To może w Krakowie bym z jedną gdzieś chyłkiem wsadziła... Gdzieś bliskoPomyślimy...
przy domu podobno powinno się mieć na szczęście 3 drzewa - dąb, lipę i jarzębinę, ja mam miejsce tylko na to ostatnie, pozostałe potrzebują duzo miejsca
No popatrz, a mnie kolega opowiadał, że dąb to właśnie nie! Hm, może jakaś inna szkoła?
I podobno dobrze jest się przytulać do brzozyAle może wystarczy się przytulać do kota?
![]()
SabaS pisze:Dżekusiu musisz jeszcze trochę wytrzymać, idzie wszystko w dobrym kierunku, tylko bardzo bardzo wolnojesteś dzielnym piesełkiem
![]()
Mir.ka co powiedziała wet? Pewnie nadal kroplówki? Oby nie więcej. Nieustająceza zdrowie futrzaków
Jarzębina piękna, ale jakoś zniknęła w ostatnich latach z osiedlowych skwerów. Znalazłam w okolicy jedną
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 31 gości