DT u Bastet ♥ Nowy Filmik ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 10, 2020 6:20 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Bastet się zakochała! I dobrze, tylko czy jesteś pewna, że mały na pewno jest odmiennej płci niż Ty? Bo jeśli nie to strefa LGBT wiecznie żywa jest:) Dziewczynki jakie fajne i czarnuszek nimi zainteresowany. Wesoło masz. Pozdrawiam

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pt lip 10, 2020 6:58 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Dziś konsultacja Tosieńki. Trzymam kciuki i czekam na wieści co powiedzą w Vivie. :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt lip 10, 2020 7:08 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Tosiu :ok: :ok: :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lip 10, 2020 8:06 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

za Tosię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt lip 10, 2020 10:39 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Kciuki za Tosię a czaruś... Ach!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt lip 10, 2020 12:30 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Kochane! Dziękuję Wam za trzymanie kciuków! Choć dzisiaj to była dopiero pierwsza wizyta. Jeszcze nie ten poważny zabieg. Pani doktor zebrała wywiad, popatrzyła na wyniki krwi, obejrzała pysio, zbadała Tosię. Powiedziała, że faktycznie w pysiu jest duży stan zapalny. Objaśniła, na czym będzie polegał zabieg. Że ząbki, w których są ubytki, będą usunięte, a z całości ząbków będzie ściągnięty kamień. Antybiotyk tylko po zabiegu. Przed zabiegiem nie trzeba.

Moli25! Bardzo się cieszę, że mogłam Cię wreszcie poznać osobiście! Było super! :1luvu: :1luvu: :1luvu: I dziękuję, że pojechałaś z nami do Vivy! :1luvu: Bardzo to całe przedsięwzięcie sprawnie poszło. :201461
Moje kotki mogły poznać Ciocię Moli :D I nawet Ramzik wyszedł! A jakie robisz piękne zdjęcia! Oko masz profesjonalne! Wszystkie kotki zostały obfotografowane, wygłaskane i wypieszczone :201461 To czekamy na zdjęcia.. :smokin:

A zabieg Tosieńki 22.lipca.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt lip 10, 2020 12:50 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

MB&Ofelia, Kochana, dziękuję za pomoc dla maluszków. :201494 :1luvu: Gdzieś przeoczyłam tę wpłatę. :oops: Faktem jest, że jestem ostatnio trochę nieprzytomna przez to wstawanie w nocy.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt lip 10, 2020 16:20 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Tosiu, to dalej trzymamy, żeby ten poważny zabieg się udał jak najlepiej! Miau! :201461 :ok: :201461
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt lip 10, 2020 17:39 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Ale ekipa u Bastet ! Hohoho jest na czym oko zawiesić i czym ręce zająć :P
Od początku
Tosia - ale dama, cóż za Gracja, co za uroda, dostojność i elegancka. Nie jedna modelka mogłaby się od Tosi uczyć chodzić tak elegancko <3
Orfeusz - gagatek szybszy niż swoje myśli. On zrobi a później myśli :twisted: zanim ja pomyśle to już go nie było w zasięgu wzroku i rąk :lol: ale urodę to ma skubany! Przepiękny. Ciężko uchwycić go aparatem bo on nie ma na nic czasu biedny, tyle ma zajęć na łebku :lol: bardzo przypomina mi mojego Fuksia jak był mały. Zachowanie wypisz wymaluj :P
No i te dwie damy, zastanawiam się czy Bastet go dziewczynka :lol: stawiam również znak zapytania. Jak Kasia :ryk:
Ale oczy ma nie z tej ziemi. Alien cudowny :1luvu: do zakochana na amen.
Isia spore to kocie dziecko, No ale ma warunki by rosnąć :1luvu: super opieka, pepetko do Pysia włożone, wyglaskane, kuweta w apartamencie. Żyć i korzystać ze wszystkich dobroci :wink:
Ramzes- wyłonił się nagle stał patrzał 8O ciekawiło go wszystko 8) powoli powoli powoli mieliśmy spotkanie nosek w nosek :ryk: ponoć miał siedzieć za lodówka :lol: cudny. Negra w wydaniu męskim :wink:
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 10, 2020 18:05 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Moli25 pisze:Obrazek

Świetne :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Pt lip 10, 2020 18:24 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Moli25 pisze:Ale ekipa u Bastet ! Hohoho jest na czym oko zawiesić i czym ręce zająć :P
Od początku
Tosia - ale dama, cóż za Gracja, co za uroda, dostojność i elegancka. Nie jedna modelka mogłaby się od Tosi uczyć chodzić tak elegancko <3
Orfeusz - gagatek szybszy niż swoje myśli. On zrobi a później myśli :twisted: zanim ja pomyśle to już go nie było w zasięgu wzroku i rąk :lol: ale urodę to ma skubany! Przepiękny. Ciężko uchwycić go aparatem bo on nie ma na nic czasu biedny, tyle ma zajęć na łebku :lol: bardzo przypomina mi mojego Fuksia jak był mały. Zachowanie wypisz wymaluj :P
No i te dwie damy, zastanawiam się czy Bastet go dziewczynka :lol: stawiam również znak zapytania. Jak Kasia :ryk:
Ale oczy ma nie z tej ziemi. Alien cudowny :1luvu: do zakochana na amen.
Isia spore to kocie dziecko, No ale ma warunki by rosnąć :1luvu: super opieka, pepetko do Pysia włożone, wyglaskane, kuweta w apartamencie. Żyć i korzystać ze wszystkich dobroci :wink:
Ramzes- wyłonił się nagle stał patrzał 8O ciekawiło go wszystko 8) powoli powoli powoli mieliśmy spotkanie nosek w nosek :ryk: ponoć miał siedzieć za lodówka :lol: cudny. Negra w wydaniu męskim :wink:
Obrazek

Jejuuuuuu! :love: :love: :love: :love: :love: Jakie cudowne zdjęcie Ramzika!!! Mama będzie zachwycona, jak jej pokażę! A dodatkowo - na tym zdjęciu jest uchwycona cała jego natura! To właśnie Ramzik. Ostrożny, ale ciekawski... Pytający: :lol: Czy ty mnie nie zjesz? Mogę ci zaufać?
Mówiłam, że robisz fenomenalne zdjęcia! Masz talent Moli! :1luvu: Świetny opis wszystkich kotków :mrgreen:
Ciekawe, że ani Ty, ani Dyktatura, ani ja nie jesteśmy pewne płci małej Bastet... czy nas zaskoczy...?
A charakterek Orfikowy to wszyscy potwierdzają: SZOGUN! :roll: :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt lip 10, 2020 18:26 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Nie potrafię na laptopie obracać zdjęć :P :lol:
więc wklejam małe zdjęcia, proszę sobie kliknać by ujrzeć oryginalne duże zdjęcie

gdzie ja szogun ?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt lip 10, 2020 18:33 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Orfik jak sfinksik... :lol: Chyba tutaj już się zmęczył troszkę...

Jaka Bastusia super! I Isia w trakcie jedzenia z butli! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pt lip 10, 2020 18:33 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt lip 10, 2020 18:34 Re: DT u Bastet ♥ Orfik i Małe Szkraby Dwa. Oszalałam!

Obrazek
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]