Gosiagosia pisze:Poczytałam, zdjęcia pooglądałam. Serdecznie pozdrawiam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Poczytałam, zdjęcia pooglądałam. Serdecznie pozdrawiam.
SabaS pisze:Cieszę się, ze Elenka ma tu swoją sesję zdjęciową. Jakoś malo ją widuję na wątku. Piękna tygrysica w skarpetkach
mir.ka pisze:Mam zamiar podać Dżekusiowi jutro rano druga dawkę Vetorylu, żeby sprawdzić czy ponownie tak źle zareaguje. Odwlekałam to trochę z powodu wolnych dni , bo nie chciałam mu podawać leku, nie mając mozliwosci kontaktu z wetem. Cały czas sie zastanawiam czy dobrze zrobię, bo po pierwszej dawce od razu przestał jeść i stał się apatyczny, dopiero teraz w miarę dochodzi do siebie, ale leczyć sie go powinno. Ten lek hamuje chęć jedzenia, bo przy Cushingu większość psów ma zwiększony apetyt, niektóre by od miski nie odchodziły, a Dżekuś nigdy nie miał go za dużego. Przeczytałam w internecie ile sie dało i to leczenie daje pozytywne rezultaty, przy dłuższym stosowaniu. Cały czas się zastanawiam co robić, bo jak znowu będzie powtórka to tylko mu zaszkodzę. I tak źle i tak niedobrze
Kotina pisze:mir.ka pisze:Mam zamiar podać Dżekusiowi jutro rano druga dawkę Vetorylu, żeby sprawdzić czy ponownie tak źle zareaguje. Odwlekałam to trochę z powodu wolnych dni , bo nie chciałam mu podawać leku, nie mając mozliwosci kontaktu z wetem. Cały czas sie zastanawiam czy dobrze zrobię, bo po pierwszej dawce od razu przestał jeść i stał się apatyczny, dopiero teraz w miarę dochodzi do siebie, ale leczyć sie go powinno. Ten lek hamuje chęć jedzenia, bo przy Cushingu większość psów ma zwiększony apetyt, niektóre by od miski nie odchodziły, a Dżekuś nigdy nie miał go za dużego. Przeczytałam w internecie ile sie dało i to leczenie daje pozytywne rezultaty, przy dłuższym stosowaniu. Cały czas się zastanawiam co robić, bo jak znowu będzie powtórka to tylko mu zaszkodzę. I tak źle i tak niedobrze
Tak, to trudny wybór. Też zastanawiałabym się co robić ?
Cushing to jedna z tych paskudnych chorób - jak widać - nie tylko dla ludzi
Anna2016 pisze:A może dac pół dawki tego leku?
jolabuk5 pisze:Jak nie je, to chyba nic mu bym nie dawała, chyba że na apetyt...
jolabuk5 pisze:Oby apetyt się utrzymał!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 85 gości