Sabciu , bardzo się cieszymy ze jadłaś mięsko!!! dziś tez trochę zjedz Twoja Duża i my bardzo będziemy się cieszyć! Duża bardzo tęskni za Migusią Pozdrawiamy, Was i Julka z Lukaskiem i Pralcię z kotkami. Zunia
Dziś dostałam steryd, ale jem mało, polizałam trochę galaretki z Winstona, nie chciałam gourmeda perle i zjadłam tylko 2 pasty Nie wiem, jak mięsko, bo Duża dopiero kroi. Sabcia
W czasie wizyty u weta w czwartek na USG było widać uogólnione powiększenie węzłów. Martwię się, bo z jedzeniem nie jest dobrze, wczoraj byłam zachwycona, że je mięsko, zobaczymy dziś. Dopóki Sabcia je, jest nadzieja.
Miau Sabciu kochana mocno Cię miziam na dziendobry pochwałę się ze dziś rano piłam wodę z miseczki, aż mlaskałam (tak mówi duza). Mocno Was ściskamy i Wasza Duzą. Zunia i jej duza i ekipa z podwórka. Miaups duża w domu , wzięła urlopu 2 dni
Twoja Duża mądrze zrobiła, czasem trzeba mieć urlop! Zuniu, wspaniale, że piłaś Ja zjadłam śniadanie, nie za dużo, ale zjadłam Coś chcę od Dużej, marudzę, a Duża nie wie, o co chodzi Sabcia
Była fajna kolacja! Zjadłam pół puszeczki miamor feine filets naturell (z rybą, a zwykle nie lubię ), wylizałam sporo sososiku z kartonika smilla hunchenleber, zjadłam trochę Winstona w galaretce i jeszcze polizałam gourmed gold mus, a na końcu 2 pasty. Teraz poszłam spać do kanapy w pokoju Usi. Duża mówi, że nawet jakbym nie chciała mięska wieczorem, to i tak zjadłam mnóstwo! Sabcia