Maja swoj azyl o tu

A tu płac budowy u Ewci

Duże przedsięwzięcie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Fajnie jest A jaką rozrywkę mają korki
Dyktatura pisze:Ewuś a dlaczego musiałaś spać u rodziców? Czy to przez brak łóżka w pokoju? Kiedy będziesz mogła spać u siebie?
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Fajnie jest A jaką rozrywkę mają korki
Z takim podejściem to można robić remonty! Mój tomek Te lubi remontu bo się coś Zmienia!
Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:Ewuś a dlaczego musiałaś spać u rodziców? Czy to przez brak łóżka w pokoju? Kiedy będziesz mogła spać u siebie?
Poszłam spać do rodziców bo pan skończył po 21 więc wszystko było za świeże by wejść na płytki. W tym miejscu była największą różnica poziomu i aby to wyrównać musiał nadlozyc klejem by podnieść poziom.Dziś już śpię i siebie.
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:Ewuś a dlaczego musiałaś spać u rodziców? Czy to przez brak łóżka w pokoju? Kiedy będziesz mogła spać u siebie?
Poszłam spać do rodziców bo pan skończył po 21 więc wszystko było za świeże by wejść na płytki. W tym miejscu była największą różnica poziomu i aby to wyrównać musiał nadlozyc klejem by podnieść poziom.Dziś już śpię i siebie.
Ufff. To dobrze. Szkoda tak zostawiać dziewczyny same bez możliwości wejścia do pokoju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, Silverblue i 36 gości