Bytomskie Łobuzy cz.11 - zdj str 11 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 27, 2017 9:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Klauduś foty niesamowite :ok: :ok:
napatrzeć sie nie mogę :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon mar 27, 2017 15:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Klaudia, Twoje zdjęcia bardzo mi się podobają. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon mar 27, 2017 15:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Dziekuje :) Ciesze sie ogromnie, że zdjecia sie podobaja :)

Ja jestem nerwowa w tym tyg - dzwonili do mnie z Cechu fotografow czy na pewno będę i oczywiscie wiem o tym i przygotowuje sie do tego to zoladek mi sie scisnal ze strachu. Mimo, ze wiem ze nue dostane bana na wiecznosc jakby cos poszlo nie tak to boje sie bardzo.
W tym tyg mam trzy wyjazdy do Krakowa wlasnie w czwartek i sob i niedziela. W niedziele jedzie ze mna m. I ja bede na kursie a on bedzie spacerowal. W trakcie kursu jest godzinna przerwa to cos razem porobimy a po kursie wybieram sie na grzanca. Mam nadzieje ze nie bedzie to grzaniec smutku :/ to bedzie moj ostatni jak na razie zjazd na kurs do Krakowa.
Normalnie jestem przerazona... gdzie ja do cechu.. Ja..taki nikt! Ech..

I wyrywam sobie wlosy z glowy skad mam wziac kolejne tysiace na sprzet do studia.. Ta fotografia mnie wykonczy kiedyś :roll:
Ale naprawde nie wiem co mialabym innego robic. Przepadlam i trzeba sie z tym pogodzic :|
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 27, 2017 16:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

klaudiafj pisze:Dziekuje :)

Ja jestem nerwowa w tym tyg - dzwonili do mnie z Cechu fotografow czy na pewno będę i oczywiscie wiem o tym i przygotowuje sie do tego to zoladek mi sie scisnal ze strachu. Mimo, ze wiem ze nue dostane bana na wiecznosc jakby cos poszlo nie tak to boje sie bardzo.
W tym tyg mam trzy wyjazdy do Krakowa wlasnie w czwartek i sob i niedziela. W niedziele jedzie ze mna m. I ja bede na kursie a on bedzie spacerowal. W trakcie kursu jest godzinna przerwa to cos razem porobimy a po kursie wybieram sie na grzanca. Mam nadzieje ze nie bedzie to grzaniec smutku :/ to bedzie moj ostatni jak na razie zjazd na kurs do Krakowa.

I wyrywam sobie wlosy z glowy skad mam wziac kolejne tysiace na sprzet do studia.. Ta fotografia mnie wykonczy kiedyś :roll:
Ale naprawde nie wiem co mialabym innego robic. Przepadlam i trzeba sie z tym pogodzic :|

Ja ci dam takie nikt. ...jesteś zdolna a twoje zdjęcia są super :201494
Zobaczysz że będziesz doceniona :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 27, 2017 18:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Ja Wam powiem ze moje koty to jednak sa cory fotografa :) robie sesje i moim (poki mam sprzet w domu). Zaczelam rozkladac tlo kartonowe a te juz pierwsze na nim i pozuja, i klada sie i gonia sie i zagryzaja sie i kreca na plecach i sprawdzaja wytrzymalosc tla i do lamp zagladaja i bardziej je interesuje jak lampa blyska i czy tlo sie potarga niz pozowanie. Niczego sie nie boja. Niczemu nie dziwia. Karton im sie podoba bo mozna sie rozpedzic i dobic do kartonowej sciany :ryk:

klaudiafj

Post » Pon mar 27, 2017 18:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

O ale ekstra! Kolejne zdjecia bedą :1luvu:
Co zdjecia to inne ujęcia. To jest niesamowite w fotografii ze można tyle rożnych momentów uchwycić

Ps...
Nie jem mięsa 2 tydzien :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 27, 2017 19:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

klaudiafj pisze:Dziekuje :) Ciesze sie ogromnie, że zdjecia sie podobaja :)

Jak czytam takie rzeczy, to czuję potrzebę wymierzenia solidnego kopniaka moją prawą nogą, w Twoje szanowne siedzenie! Tak w ramach przywołania do porządku i uzyskania efektu solidnego wstrząśnięcia. Może by Ci pomogło...
Bo czuję się wzburzona faktem, że piszesz, że jesteś nikim. I co gorsza, że zapewne tak o sobie myślisz!
Klaudia, jesteś jedyna, niepowtarzalna i niesamowita. Na całym świecie, w ciągu dziejów, nie było i nie będzie drugiej takiej osoby, jak Ty. Zdajesz sobie z tego sprawę? Tak, to prawda, dotyczy to każdego człowieka. Ale Ciebie też.
Nie musisz być od razu Zofią Nasierowską. Jesteś młoda, na tak zwanym dorobku i masz czas żeby wykreować swój wizerunek i własny styl w fotografii, czy w czymś innym, jeśli tak zdecydujesz. Nie od razu Kraków zbudowano... A Ty masz talent, chociaż w to nie możesz jakoś uwierzyć, chociaż tyle osób, w tym i ja, Ci to z uporem maniaka powtarza. Wielokrotnie. Bardzo wielokrotnie! Nie okłamywałabym Cię.
Nie widzę tez nic nadzwyczajnego w fakcie, że przystępujesz do cechu fotografów. Bo niby do jakiego stowarzyszenia wykonawców określonego zawodu miałabyś wstąpić? W stowarzyszeniu hodowców gołębi pocztowych pewnie nie masz szans. Póki co.
Więc weź się ogarnij i nie pisz więcej, że jesteś nikim. Bo to nieprawda.
Nikt nie będzie bezkarnie obrażał mojej koleżanki! Nawet ona sama!

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon mar 27, 2017 19:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Musiałam zrobić przerwę, bo jestem sama i Marysia już drugi raz poszła spać podczas tej sesji. Widać jest bardzo ciekawa... Tosia wykazywała cechy totalnego zmęczenia i jak wyłączyłam lampy tak teraz wyje, że się nudzi zamiast iść spać, co tak demonstrowała. Przyjdzie m. to pomoże w sesji. Chciałam przy okazji zrobić parę testów.To normalna pora, że moje koty chrapią. Obudzą się o 23-24 i będą chodzić przez pól nocy i wyć, że nie ma zabawy ;)

Martuś gratuluję niejedzenia mięsa :ok: w naturze występuje też mięso roślinne, całkowicie wyrośnięte na polu - można zatem jeść szynki, kiełbaski, parówki, kotlety, pasztety, mielonki, smalec i dosłownie wszystko :) Ja z tego korzystam :)

Lilianaj :) Zofia Nasierowska miała wszystko podane na tacy - tata fotograf, studio i najdroższe aparaty, studia w Łódzkiej Filmówce przy boku plejady sławnych osób. Ja jestem nikim, bo znikąd weszłam w ten świat i sama na wszystko muszę sobie zapracować. Nie mam znajomości, nie mam nazwiska, nie mam rodziny, która od pokoleń jest w cechu na przykład. Rzuciłam pracę, kierunek studiów i wszystko dla fotografii. Od kilku lat ciągle się uczę tego zawodu w szkołach i na kursach i będę dalej się szkolić. Postawiłam wszystko na jedną kartę. Ale fakt, niska samoocena nie pomaga w tym. W każdym razie uważam, że mam już swój styl powiem nieskromnie. Nie chciałam się nad sobą użalać.

Ogólnie nie chcę, aby ten wątek był fotograficzny, ale koci i chciałam powiedzieć, że Tośka wczoraj zjadła sama CAŁĄ puszkę kurczaka fileta marki zoolove w godzinę :mrgreen:

klaudiafj

Post » Wto mar 28, 2017 0:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Marysia zawsze zadowolona :twisted:
Obrazek
Zawsze jak patrze na jej miny to mi się chce śmiać. Normalnie jest jednorazowa :ryk:

klaudiafj

Post » Wto mar 28, 2017 7:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Marysia :1luvu:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto mar 28, 2017 9:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

klaudiafj pisze:Marysia zawsze zadowolona :twisted:
Obrazek
Zawsze jak patrze na jej miny to mi się chce śmiać. Normalnie jest jednorazowa :ryk:

Człowiek weź te łapy bo mi ujęcie psujesz :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto mar 28, 2017 9:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Klaudia, oprócz tego, ze świetnie piszesz, masz lekkie pióro, uwielbiam czytać Twoje wpisy :1luvu: , to przede wszystkim pokazujesz świat przez obrazki, fotografie; i to jest najważniejsze - cała Ty, Twoja wrażliwość, talent, ciekawość świata, energia i pasja! To jest mało?
Resztę napisała Liliana :D :ok:

Marysia ma zbójecką minę; ona zawsze kojarzy mi się z rozbójniczką, taka żeńską wersją Kota w Butach :ryk:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Wto mar 28, 2017 21:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Moj S jeszcze powiedział (poza tym co napisałam prv :lol: ) ze Marysia wyglada na bardzo zdenerwowana. Zeby jej sie te plomyczki na czole nie zapaliły :lol:

Co u Tosi? :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 28, 2017 21:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Trzymam mocno kciuki Klaudia. Masz talent. To tylko formalnosc:)

Jeszcze raz dziekujemy za sesje! Ta sesja to dowod ze masz talent :)

A dziewczyny no coz... w daly sie w mamusie:) Bardzo dobrze masz klientow do fotografoania nie to co moje rozwydrzone :ryk:
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto mar 28, 2017 21:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

klaudiafj pisze:Marysia zawsze zadowolona :twisted:
Obrazek

Wspaniała mina! :D
Mam podobną na zdjęciu z przedszkola. Kazano mi pozować, przerywając konsumpcję słodyczy od mikołaja. :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

[poprzednia][następna]