Gratuluje decyzji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Cukierki![]()
Ewa L. pisze:Fajne popierdułki![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa popraw banerekdostaw zdjęcie Elfi
![]()
Psocisławy chyba
i jeszcze Łobuziary, Diablicy![]()
tak do niej mówię, częściej niż Elfi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa popraw banerekdostaw zdjęcie Elfi
![]()
Psocisławy chyba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostatnio wymyśliła cos nowego
czy ktoś mył zęby z kotem na szyi i ramionach?![]()
![]()
![]()
bo ja tak mam
Ajaaa pisze:Cześć Mirko
Już się kiedyś witałam, ale w okolicznościach raczej smutnych. Mogłaś nie zauważyć.
Maluchy są jak maluchy, słodkie![]()
My myślimy o dokoceniu nas/naszego potwora, ale nie wiem, czy dla naszego czasem wariata/czasem ignoranta, prawie półtorarocznego, dokocenie takim maluszkiem byłoby ok? I czy dla Maluszka byłoby dobre. Choć pamiętam, że nasz mentalnie w wieku 3-4 mcy był bardzo podobny do teraz - jadł i latał. Nie wiem też jaka płeć dla niego była by najlepsza we współżyciu - to nasz pierwszy kot. Wspólnie z mężem i córką odbyliśmy rozmowę, oni stawiają na kotkę, ja nie wiem... Moja córka zakochała się w tej Twojej lasce z rudym
Mówi na nią szylcia, też nie wiem, czy poprawnie. Nie wiem jak się sprawy rozwiną, ale możesz mieć nas na uwadze. Mieszkamy tuż opodal Ciebie - do 15 km. Rozważaliśmy też jakiegoś kota z fundacji którą znamy, ale tu mamy bliżej, możesz przyjechać, zaczerpnąć powietrza i obadać co i jak. Jak byłby właściwy czas. I jeśli oczywiście wzięłabyś nas pod uwagę. I oczywiście będę wdzięczna co do rad odnośnie płci i wieku.
Jakby co, będę śledzić
Pzdr
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:[mir.ka pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Ewa popraw banerekdostaw zdjęcie Elfi
![]()
Psocisławy chyba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostatnio wymyśliła cos nowego
czy ktoś mył zęby z kotem na szyi i ramionach?![]()
![]()
![]()
bo ja tak mam
Ewa L. pisze:Całkiem możliwe bo krówki są wyjątkowe i wyjątkowe rzeczy im do główek przychodzą.
Moli25 pisze:"Moja" upatrzona księżniczka prawie ma domekoby kazdy maluch znalazł najlepsze domki na świecie
![]()
Jak brałam od Mirki Fuksika, to Moli 2 lata. Łatwo nie było, ale cieżko tez nie. Do teraz sie tolerują, akceptują ale nie darzą sie miłością szczerao właśnie teraz sie leją
![]()
Drugi kot to świetna sprawa (mowi ta co kiedys twierdziła ze koty sa fujze boi sie dokocenia i ta która miała milion pytań
ale to była szybka decyzja
takie sa najlepsze ponoć
)
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Całkiem możliwe bo krówki są wyjątkowe i wyjątkowe rzeczy im do główek przychodzą.
tylko dlaczego nie mają powodzenia , choć są takie wyjątkowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości