Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
Miłego dzionka wszystkim życzę
Dziekuje Ewa, a jak Tobie dzien w pracy upłynął?
Musisz blisko pracować domu

Co u Poli i Zuzi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
MalgWroclaw pisze:To ja![]()
Pralcia
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
Musisz blisko pracować domu12 minut
![]()
Co u Poli i Zuzi?![]()
MonikaMroz pisze:Zgubiłam Was![]()
Ale juz znalazłam
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
![]()
Co u Poli i Zuzi?![]()
Nawet dość szybko bo do 13 pomagałam koleżance na stoisku a później miałam szkolenie i zaliczałam testy . Nawet nie najgorzej mi poszło. Na pięć modułów dwa zaliczyłam na 88 % a trzy na 100%.
W tych dwóch pierwszych na 8 pytań jedno miałam nie prawidłowe bo trochę dziwnie były sformułowane i podchwytliwe . Najlepiej mi poszły te najtrudniejsze które zaliczyłam na 100%.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
![]()
Co u Poli i Zuzi?![]()
Nawet dość szybko bo do 13 pomagałam koleżance na stoisku a później miałam szkolenie i zaliczałam testy . Nawet nie najgorzej mi poszło. Na pięć modułów dwa zaliczyłam na 88 % a trzy na 100%.
W tych dwóch pierwszych na 8 pytań jedno miałam nie prawidłowe bo trochę dziwnie były sformułowane i podchwytliwe . Najlepiej mi poszły te najtrudniejsze które zaliczyłam na 100%.
przecież wiesz wszystko na temat handlu to jakby mogło być inaczej
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:To ja tak krótko na teraz bo za 12 min muszę być w pracy .
![]()
Co u Poli i Zuzi?![]()
mir.ka pisze:dzisiaj po raz kolejny wybierałam się na zakupy do Stokrotki i nie dojechałam, zepsuła nam się wycieraczka w samochodzie, a padało i nie mozna było jechać
Ewa L. pisze:W sumie to ten dzień taki jakiś nijaki.
Wczoraj wieczorem poszłam spać z bólem głowy. Nie brałam procha bo myślałam że jak usnę to mi przejdzie. Dziś obudził mnie ten sam ból głowy. Procha wzięłam bo jakby mnie w pracy rozbolała głowa tak jak zawsze to grób mogiła nie nadam się do niczego. Przeszło mi. Teraz znów czuję że zaczyna mnie boleć głowa tak jak wczoraj wieczorem. I znów chyba łyknę procha bo mam wstawione pranie i nie moge się położyć . Podejrzewam że to przez zmianę pogody. W dzień jest jeszcze w miarę ciepło ale noce bywają bardzo zimne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 25 gości