Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 05, 2015 21:12 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Same wspaniałe wiesci,
Naprawdę dziewczyny cieszę sie każdym jednym szczęściem :1luvu:
Mam nadzieje ze będziecie szczęśliwi wszyscy :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 05, 2015 21:14 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Moli25 pisze:Same wspaniałe wiesci,
Naprawdę dziewczyny cieszę sie każdym jednym szczęściem :1luvu:
Mam nadzieje ze będziecie szczęśliwi wszyscy :1luvu:

Już sobie odliczam w głowie dni do piątku. Częśc wyprawki zamówiona ! :piwa:
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie lip 05, 2015 21:23 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Zleci baaaaardzo szybko :201461
Obrazek

Moli25

Post » Pon lip 06, 2015 11:27 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Rozumiem, że najbliższy piątek będzie wielkim dniem! :D :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 06, 2015 11:34 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

kalair pisze:Rozumiem, że najbliższy piątek będzie wielkim dniem! :D :ok: :ok:

Taaak! Z samego rana jadę po Nixona, dzisiaj zamówiłam wyprawkę w zoo+. Mam nadzieję, że dojdzie na czas. Ostatnio kiedy byłam w schronisku odwiedzić Nixona dużo go tuliłam i po powrocie do domu dałam się powąchać Batmanowi. Był bardzo ciekawy nowego zapachu, ale nie rozumiał chyba jak to jest, że zapach kota jest a kota nie ma. Podotykał mnie zimnym nosem i nawet mi ślinka kapnęła. Mam nadzieję, że to dobry znak :D
Obrazek

jou

Post » Pon lip 06, 2015 11:40 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Ja też zrobiłam teraz wyprawkę :oops:
:)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 06, 2015 11:42 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

jou pisze:Dziewczyny pytanie, czy macie zasadzoną kocią trawkę gdzieś w domu i wasze koty z niej korzystają? Chodzi mi o taką do jedzenia. Kiedy zasadziłam ją Rysiowi to jedyne co go interesowało to wygrzebywanie ziemi z doniczki, ale może dla Nixona to będzie coś ciekawego ?:)

u mnie kocia trawa w doniczce nie sprawdzała się, szybko więdła, a jak wsiałam do skrzynki to koty na niej leżały
mam wsadzoną taka ozdobną biało zieloną trawę w ogródku, i przynoszę kotom do domu, albo czasami same idą sobie poobgryzać
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 06, 2015 11:50 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

klaudiafj pisze:Ja też zrobiłam teraz wyprawkę :oops:
:)

Hej!
I co wybrałaś ciekawego dla waszej dziewczynki?:D
Obrazek

jou

Post » Pon lip 06, 2015 11:51 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Ja muszę mieć, bo MArysia ma silną potrzebę jedzenia trawy - wczoraj już z braku laku podgryzała koperek, szczypiorek i roślinę z doniczki :/

Pokaże Wam za niedługo tylko lecę teraz ogarnąć siebie i mieszkanie, bo mam bałagan a przychodzi majster do siatek w oknach :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 06, 2015 11:54 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Czyli to zależy od kociego widzi mi się czy trawa w doniczce to atrakcja czy nie. Teraz kupiłam Batmanowi taką pastę na rozpuszczanie kłaczków. Zobaczymy jaki będzie efekt bo Batman przez to gryzienie się z powodu tej jednej głupiej pchły zjadł tyle sierści, że co drugi dzień zostawia mi niespodzianki :D
Obrazek

jou

Post » Pon lip 06, 2015 11:57 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Moje koty w większości bardzo lubią się paść na domowej trawce. :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lip 06, 2015 14:22 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Moje trawce nie pozwolą wyrosnąć. Wysyłam TŻ-a do ogródka, zrywa kępę trawki, wkladam do kubka, i kotki się ładnie pasą. :mrgreen: .
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 06, 2015 14:31 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

kalair pisze:Moje trawce nie pozwolą wyrosnąć. Wysyłam TŻ-a do ogródka, zrywa kępę trawki, wkladam do kubka, i kotki się ładnie pasą. :mrgreen: .

a ja swoim rozsypuję po podłodze :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 06, 2015 15:03 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Wypas krówki biało-czarnej na trawie
Obrazek
U nas te dla kotów nie cieszyły się zainteresowaniem, od mamy z działki rwałam im taka zwykła trawę z ogrodu, ta znowu znikała w trybie expres. więc zrobiłam eksmisję kwiatków u siebie na balkonie i posiałam w doniczce trawę :ryk: no rwą ją tak, ze z korzeniami wylatuje :strach: :lol: Fuks też uwielbia taka trawkę, ale tylko jak Molka je to on też ksero robi :P
Obrazek

Moli25

Post » Pon lip 06, 2015 15:24 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Moli25 pisze:Wypas krówki biało-czarnej na trawie
Obrazek
U nas te dla kotów nie cieszyły się zainteresowaniem, od mamy z działki rwałam im taka zwykła trawę z ogrodu, ta znowu znikała w trybie expres. więc zrobiłam eksmisję kwiatków u siebie na balkonie i posiałam w doniczce trawę :ryk: no rwą ją tak, ze z korzeniami wylatuje :strach: :lol: Fuks też uwielbia taka trawkę, ale tylko jak Molka je to on też ksero robi :P

No naśladuje starszego kota, skądś musi brać przykład :D
Moli jest przepiękna. A jaki ma skupiony wzrok, co tam dojrzała?:D
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]