Sihaja pisze:Widoczki w domku super, za oknem super, a piękna Lafinka z cudnymi oczkami to chyba specjalnie dla mnie
Oczywiście!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Widoczki w domku super, za oknem super, a piękna Lafinka z cudnymi oczkami to chyba specjalnie dla mnie
Sihaja pisze:Jak Ci się tak woda podoba, to zapraszam do mnie, jezior ci u nas dostatek
kalair pisze:Sihaja pisze:Jak Ci się tak woda podoba, to zapraszam do mnie, jezior ci u nas dostatek
Oj podoba podoba, żeby tak można było jeszcze sobie wszęzie jeździć..A bo dalej to Ty juz nie możesz mieszkać, hę?
![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Jak Ci się tak woda podoba, to zapraszam do mnie, jezior ci u nas dostatek
Oj podoba podoba, żeby tak można było jeszcze sobie wszęzie jeździć..A bo dalej to Ty juz nie możesz mieszkać, hę?
![]()
No mogłabyś się kiedyś ruszyć. JJ zostawić na pastwę koteczków na kilka dniNo chyba że znaleźlibyście opiekę, to wtedy razem wyruszyć
kalair pisze:Ogarnij się, co?
Caragh pisze:kalair pisze:Ogarnij się, co?Ależ jestem ogarnięta, jak najbardziej
Kretuszki![]()
Trójca na kanapie the best
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości