Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2015 22:56 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Ewunia aha, otwieracz :D Taki specjalny na dwóch nogach, wabi się Kaśka :D Któregoś pięknego dnia uduszę wszystkie moje zwierzątka ukochane :D Oraz powybijam wszystkich w koło będę sierotką wesołą :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Sob maja 16, 2015 23:01 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

kocia_mendka pisze:Ewunia aha, otwieracz :D Taki specjalny na dwóch nogach, wabi się Kaśka :D Któregoś pięknego dnia uduszę wszystkie moje zwierzątka ukochane :D Oraz powybijam wszystkich w koło będę sierotką wesołą :D

To ci dopiero będzie smutno - lepiej nie :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie maja 17, 2015 9:48 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Myszolandia pisze::ryk: :ryk: :ryk: jak mnie szybciej nie zmuli,bo jak znam zycie,ze im więcej będę czytała ogólnie,tym szybciej mnie zmuli
Tak ostatnio na mnie działa komp
Zacznę,jest git,moge siedzieć w ciut ciut,a potem trochę poczytam i zgon :mrgreen: :mrgreen:

ja też często tak mam, przeczytam kilka wątków , nadrobię zaległości i albo mi muli, albo zwierza coś chcą, albo telefon i ludzie cos chcą :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 17, 2015 18:08 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

hejka :D :D :D :D :D :D
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie maja 17, 2015 19:09 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Witamy niedzielnie :1luvu:
Moje koty maja podobny otwieracz . :roll:
Kasiu , ty tylko jeden palec :twisted:
Ewa , moje koty preferuja otwieracze ekologiczne :twisted:
Sylwia, Mirko , też tak mam . Usiadę poczytać i się zaczyna :roll:
Cześć Iza :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 17, 2015 20:23 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Uprzejmie donoszę,że spłonę w piekle. znaczy moje koty tak postanowiły więc to pewne na 100%. Sprzątałam dziś chałupę, ale tak na błysk od góry do dołu. Wszędzie okna pootwierane, koty się pętają w tę i nazad a do pokoju mojego syna wpadła jaskółeczka.... Nie mogła biedulka ponownie w okno trafić więc najpierw nafajdała na parapet a potem latała jak głupia obijając się o meble. Koty oczywiście czaiły się na podłodze w celach ewidentnie morderczych zatem złapałam jedno i drugie, wyeksmitowałam z pokoju a ptaszka złapałam na oknie i wypuściłam na podwórku. U stóp pętały mi się oba mordercze potwory żałośnie zawodząc "dlaczeeeeegoooooo dlaczeeeeegooooooo daaaaaaaaaaj daaaaaaaaaaaaaj " i były wielce zawiedzione oraz oburzone no bo jak to tak, wypuścić takie dobre amciu?! No jak ja mogłam no.... Następnie po szczęśliwym odlocie jaskółeczki ( na pożegnanie soczyście nasrała mi za przeproszeniem w klematisa ) obydwa futra patrzyły na mnie z nienawiścią malującą się na mordkach i warczały pod nosem coś co jak zrozumiałam było najserdeczniejszmi życzeniami żebym parchów dostała oraz niecnie próbowały mnie pozbawić życia wskakując na krzesełko akurat w krytycznych momentach . Znaczy ja myłam okno po ZEWNĘTRZNEJ stronie a za moimi plecami z wrednym wyrazem dzioba czaiły się dwie siły nieczyste. Spłonę w piekle mówię wam....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie maja 17, 2015 20:35 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

To będziesz w doborowym towarzystwie :twisted: Moim na przykład :twisted:
Łubię jaskółeczki . A kotom chyba bardziej o zabawkę interaktywnę chodziło . :mrgreen:

barbarados

Post » Nie maja 17, 2015 21:38 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Kocia... wybacz,ale :ryk: :ryk: :ryk:
no cóż :mrgreen:

I gdzie moje love sią ja pytam :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 17, 2015 21:42 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A pojęcia nie mam . Gdzieś poszła , chyba z pańciem do pokoiku . Albo gdzieś śpi i sił nabiera na nocne biegi . :twisted:
Foty jakieś musze wstawić . Ale najpierw zrobić . :roll:

barbarados

Post » Nie maja 17, 2015 22:38 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

barbarados pisze:

Noooooo !!!!!! :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 17, 2015 22:47 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Myszolandia pisze:
barbarados pisze:

Noooooo !!!!!! :ok: :ok:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 18, 2015 13:51 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

mir.ka pisze:
Myszolandia pisze::ryk: :ryk: :ryk: jak mnie szybciej nie zmuli,bo jak znam zycie,ze im więcej będę czytała ogólnie,tym szybciej mnie zmuli
Tak ostatnio na mnie działa komp
Zacznę,jest git,moge siedzieć w ciut ciut,a potem trochę poczytam i zgon :mrgreen: :mrgreen:

ja też często tak mam, przeczytam kilka wątków , nadrobię zaległości i albo mi muli, albo zwierza coś chcą, albo telefon i ludzie cos chcą :(

Mi Kitul wciąż łapką trąca i mówi "piiii" i tak non stop, że też nie mogę doczytać w spokoju, albo odpisać sensownie :D Teraz na szczęście śpi, ale jak wstanie to znowu zacznie. Czasem z nią idę, to mnie zaprowadzi do labiryntu a czasem idzie do przedpokoju i pośrodku zapętla się i sama nie wie co ma ze sobą zrobić, gdzie chciała iść i czego w ogóle chciała. Marud jeden :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon maja 18, 2015 18:16 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Chciałam tylko powiedzieć że padam na paszczydło :201435

cześć Basia :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon maja 18, 2015 21:42 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

cześć kochani .
Też jakos tak padam i motywacji mi brakuje . Kociastym za to nie brakuje . :mrgreen:
Do fotek się przymierzam . Jak się coś fajnego trafi to cyknę i wstawie .
Lecę do was w odwiedziny :mrgreen:

barbarados

Post » Wto maja 19, 2015 14:49 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Nie ma to jak mieć zapłon i witać się na 10 stronie :roll:
Hello :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]