Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joannawiśniewska pisze:Hello Bożenko,ale tu słodko na tej stronce,dobrze że tu zajrzałam. Koteczki dziś jeszcze śliczniejsze. Minki mi zaś nie wchodzą,co za komp,wyciepać.ha są, no to nie wyrzucam go....
![]()
Caragh pisze:Jeja, jak ja żałuję, że miau nie jest na skrypcie, jaki ma dogo... Tam każde zdjęcie (zacytowane) jest przerabiane na link.
Kretuszkowe oczka
kalair pisze:A wypchaj Ty się z linkami!Czasem jest cytat na kolejnej stronce, bo nikt już nie zajrzy wcześniej, i co?
kalair pisze:A skąd pomysł, że Kretki głodne, hę? Nie widać, jakie są nażarte?
kalair pisze:
Caragh pisze:kalair pisze:A wypchaj Ty się z linkami!Czasem jest cytat na kolejnej stronce, bo nikt już nie zajrzy wcześniej, i co?
I kliknie w linka - proste![]()
Safolku![]()
MonikaMroz pisze:kalair pisze:A skąd pomysł, że Kretki głodne, hę? Nie widać, jakie są nażarte?kalair pisze:
Po tej biedzie NIE WIDAĆ![]()
Hej Bozenko![]()
Sihaja pisze:Hej ślicznotkiPiękne dziewczyny na foteczkach. Irysi oczka wyszły przepiękne
A lafinka - Królewna
Safoleczek taka spokojna
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Bożenka a tak z ciekawości, ile Twoje kretki latek mają?
kalair pisze:Sihaja pisze:Hej ślicznotkiPiękne dziewczyny na foteczkach. Irysi oczka wyszły przepiękne
A lafinka - Królewna
Safoleczek taka spokojna
![]()
![]()
![]()
Dziękujemy Ciociu, jesteś Kochana, wiesz?![]()
kalair pisze:agusialublin pisze:Bożenka a tak z ciekawości, ile Twoje kretki latek mają?
A pisałam Agusia na początku watku.![]()
Irisia-9, Lafinka-7, a Safcia 6 latek.
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Hej ślicznotkiPiękne dziewczyny na foteczkach. Irysi oczka wyszły przepiękne
A lafinka - Królewna
Safoleczek taka spokojna
![]()
![]()
![]()
Dziękujemy Ciociu, jesteś Kochana, wiesz?![]()
Moje serduszka kolorowe!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 44 gości