Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Doberek najukochańsze Mysiaczko-Sylwinki![]()
Ja też mam w domu wysoką szeflerę, ale nie wiem czemu, liście ma tylko na wierzchołkach. To znaczy sterczy taki długi łysy badyl, który na końcu się rozdwaja i tam dopiero są liście. U góry jest ładna, ale prawie 2 metry łysego badyla
I nie wiem co zrobić, żeby listki niżej wypuściła
aannee99 pisze:
Dziękuję za wyjaśnienie co to znaczy formowanie skarpet,teraz już wiem![]()
Życie pisze różne scenariusze,na niektóre rzeczy niestety wpływu nie mamy,ale..trzeba iść do przodu.Dążyć do tego aby życie było godne,dobre dla nas,dla naszej rodziny,prawda?. Marzenia się spełniają,ja o tym wiem
Piękny ten lasek,oj piękny,super miejsce na spacerki!!!
Caragh pisze:![]()
![]()
ula-misia pisze::oops: no co jest, kurna, ja do Mysi a tam zamknięteŻeby mi to było po raz ostatni
No to wskakujemy ino myk na...9 stronkę, się witamy i nie zanudzamy
kalair pisze:Hej Słonka!![]()
klaudiafj pisze:Dzień dobry Panienki Piękne i Pitek![]()
Miraclle pisze:Cześć dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszak pod palmami![]()
Ustawiła się dziewczynka nie ma co![]()
Drinki z kociego mleka były ?
barbarados pisze:O , Mysza w dżungli
bulba pisze:Doberek Skarby najukochańsze![]()
Dzięki za rady Sylwuś. W sobotę zrobię podstrzyżyny szeflerce i zobaczymy
Ewa L. pisze:Witanko wtorkowo i wczesnoporannie !
Caragh pisze:Jakie tu wszyscy wypracowania piszą
Doberek
Caragh pisze:A cóż to za czarne Plamy?
aannee99 pisze:Ooooo...ciekawie te formy wyglądają,taki kosmos trochę![]()
Widzisz,marzenia się spełniają,masz mieszkanko,które chciałaś,które 'znałaś' tylko z fajnych żaluzji,
ale jednak![]()
klaudiafj pisze:Co do szeflerki - jak ma badyle i na końcu liście młode to ja bym zrobiła tak - ale za miesiąc dopiero - Obcięłabym całkiem te patyki, a każdy podzieliłabym na dwie części - jedną z tymi listkami i jeden kawałek patyka bez niczego. Do nowej ziemi włożyłabym te patyczki i te z listkami i ukorzeniła nową roślinkę. Jam masz bulba długie patyczki i na końcu listki to na całej długości łodygi liście już raczej nie wyrosną. Ja tam nie cackam się z taką rośliną i ciacham i robię nową, młodąAle że wyrosła za długa i łysa to też ma swoją przyczynę - może za dużo słońca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 38 gości