Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
feniks32 pisze:Bardzo chętnie, wiało tak, że o mało co drzew nie powaliło
feniks32 pisze:Echhh.. te koty![]()
Ufff... upał poszedł sobie z królewskiego miasta.. ciekawe na jak długo, teraz pada, już się pogubiłam w ilościach burz, ale chyba jest 3 albo 4![]()
Można chociaż chwilę odsapnąć, ja mam balkon w cieniu więc Borys chętnie korzystał ze spania na balkonie podczas tych upałów, a teraz śpi rozwalony za sofie![]()
No jak na Cara przystało...
Pozdrawiamy
feniks32 pisze:Bardzo chętnie, wiało tak, że o mało co drzew nie powaliło
feniks32 pisze:Witajcie,
nasz remont dobiega końca i będzie można zacząć mieszkać ...ufff , ale kurzu i pyłu, kichamy na zmianę z Borysorem.
Dzisiaj czytałam mój stary wątek Eśkowy, zwłaszcza Wasze słowa po odejściu moich zwierząt.. dopiero do mnie teraz dotarły pewne słowa.. nigdy nie zapomnę Wam wsparcia, które mi ofiarowaliście, jesteście wspaniali, zresztą nie ma słów, które to oddadzą.. DZIĘKUJĘ WAM..
feniks32 pisze:Witajcie![]()
Remontu już prawie finisz, jutro przywożą meble, więc już bliżej niż dalej na szczęście![]()
Ale będzie to już na dłuższy okres czas więc przemęczymy, niewiele zostało.
Upajamy się z Borysem posiadaniem dużego balkonu, gdzie można usiąść czy położyć się.. Borys jest bardzo szczęśliwy balkonując.
Mam przepiękny widok z balkonu, park oraz łąki i pola uprawne, mieszkam na samym obrzeżu Krakowa już obok zabudowań wiejskich..
mam taką swoją małą wieś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 32 gości