Caragh pisze:Sihaja pisze:Miłość kwietnie tu, widzę![]()
A nawet kwitnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Sihaja pisze:Miłość kwietnie tu, widzę![]()
A nawet kwitnie
kalair pisze:No bo czemu nie?
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:O jakże mi przykro...![]()
Spuchnij i wybuchnij![]()
A Ty się wypchaj drobno tłuczonym szkiełkiem.
klaudiafj pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:O jakże mi przykro...![]()
Spuchnij i wybuchnij![]()
A Ty się wypchaj drobno tłuczonym szkiełkiem.
Dzień dobry, kłótni ciąg dalszy
Jak futerka? Mówiły coś dziś ciekawego?
klaudiafj pisze:haha a słuchaj czy buraska mająca plamy pomarańczowe (i białe) to trikolorka lub szylkretka - wciąż mi te nowe pojęcia siedzą na wątrobie ;p
sistersy25 pisze:Bożenka to widzę panienki się rozgadaly![]()
Klaudia mi się wydaje ze szylkret
kalair pisze:Wydaje mi się że tak. A Marysia ma??
![]()
kalair pisze:sistersy25 pisze:Bożenka to widzę panienki się rozgadaly![]()
No..nie wiem tylko jaki.![]()
One czase dużo gadają, ale głównie poganiają jak daję jedzonko, albo pyskują, jak się nie zgadzają z moją ..ekhem..prośbą.
klaudiafj pisze:kalair pisze:Wydaje mi się że tak. A Marysia ma??
![]()
Ma - ona nie ma dwóch kolorów jak buraski, tylko podejrzewam, że miała rudego ojcaI przez to ma plamki rude (wczoraj u weta nawet babeczki mówiły, że pomarańczowe) i nawet jak się patrzy na nią na pysio to ma paseczki - jedne bure a w tym też pomarańczowe - nad jednym oczkiem bure a nad drugim rude. Właśnie ona ma ten pomarańcz na ciele
Zawsze mówię, że Bóg się bardzo postarał, bo tak dokładnie wymalował różnokolorowe paseczki
No i białe też ma plamy pod brodą.
sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Bożenka to widzę panienki się rozgadaly![]()
No..nie wiem tylko jaki.![]()
One czase dużo gadają, ale głównie poganiają jak daję jedzonko, albo pyskują, jak się nie zgadzają z moją ..ekhem..prośbą.
![]()
Moja gada tylko gdy zgubi zabawkę, jak poluje i wisi na drzwiach
o jedzenie jeszcze nigdy nie gdakala, wiem kiedy jest głodna, siedzi na krześle w kuchni i się patrzy lub mnie tracą łapka po nogach gdy ja jestem w kuchni
![]()
Klaudia widać na zdjęciach te pomarańczowe plamki u Marysi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości