Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:isabell36 pisze:widzę że ludzie udostępniają, dzisiaj Pani Kasia mówiła mi że ktoś z Koszalina chciał od niej wziąć kotka ale "na próbę" ona nie dała bo jak się ten ktoś rozmyśli to co ???? ponad 100 km ale mogę się podpytać i jak powie, że to ktoś sensowny to w sobotę wezmę numer telefonu - chociaz nie podoba mi się to "na próbę" to nie poduszka żeby zobaczyć czy pasuje do wypoczynku
mamaja4 pisze:To ja się a propos" próby" poskarże,że mi kociak wrócił z adopcji po 2 tygodniach,po jednym wyskoku(łapoczyny z rezydentką).Znudził się?I zabrać zaraz,natychmiast.Dobrze,że w sumie niedaleko i TDT się znalazł.Bo żadnych problemów nie sygnalizowano.Chyba ta klątwa ładnych kotów,że ludzie patrzą na urodę,a nie na charakter.
MB&Ofelia pisze:Zrobiłam małemu ogłoszenie jeszcze na gumtree, podałam datę urodzenia 1 września (jakoś tak będzie w rzeczywistości), może przejdzie![]()
Maluch ucichł, chyba się zmęczył. Idę wsadzić go z powrotem do brodzika i może uda mi się cyknąć parę fotek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości