Sorki za zwłokę w opisywaniu postępów Tymusia, ale ja dalej chora, rozłożona, lekarze itp....
Generalnie jest tak: Tymek zaczyna się interesować domem dookoła niego, leży przy ludziach, choć najbardziej lubi chłodne miejsce pod łóżkiem,
z kórego wychodzi jeść, załatwić się i na mizianki:)
Jest postęp: załatwiam się głównie do kuwetki!! czasami siusiak jest mokry jak si go bierze (czyli jakieś popuszczanie) ale już naprawdę sporadycznie, a nie tak często jak tydzień temu
Lubi chrupki ma apetyt, nawet spiruline je

chyba czas robi swoje, jakiś żywszy się zrobił: "kopyrtki" robi nie na 3-4 razy, ale z jednym żywotnym zamachem

Dzisiaj mu dostarczę ładny domek z drapakiem, mam nadzieję że mu się spodoba i zapomni o miejscówce pod łózkiem...
POza tym, jak troch utyje to się tam po prostu nie zmieści
Jutro mamy wizytę o weta: pobieranie krwi, badanie, ocena stanu. Jesteśmy pod kontrolą dr Wojtyczki - i muszę ją tutaj pochwalić! Kompetentna, miła, nie owija w bawełnę po to żeby wyciągnąć kasę - tylko mówi jak jest. Tydzień temu nie dawała Tymciowi szans na długie życie, mam cichą nadzieję że teraz zmieni zdanie, bo liczymy że stan kotka się poprawia.
Ciekawa jestem ile waży, bo apetyt mu dopisuje. Duża do rozpieszcza, smakołyczki podsuwa co chwilę

;);)
Natomiast chcę wyrazić swoje zdecydowane niezadowolenie z pierwszej wizyty z Tymciem u wetów w zabrzu! Nie dość że cholernie drogo, to w trakcie mojej wizyty pani doktór trzech innych pacjentów załatwiała, przy wyniku felv+ od razu kota skreśliła że to wyrok śmierci i właściwie to nie bardzo jest po co ratować.....
Pani doktor miła, sympatyczna, ale jakieś takie wrażenia mieszane mam....
Byliśmy jeszcze w międzyczasie skontrolować Tymcia u trzeciego weta - ostatecznie bedzie prowadzony tutaj u dr Wojtyczki - blisko i jesteśmy zadowoleni.
Wczoraj wrócił mój głowny pupil do domku - Misiek, było obwąchwiwanie wszytskich kątów, ocieranie się o wszystkie rogi, które zdążył Tymuś zaznaczyć

;)
Tyle, jutro szczegóły z wizyty, mam nadzieję że będą dość dobre wieści.....
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....