Puchato i plaskato w naszej Chatce. Zuzia [*] Nowe nadchodzi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 22, 2014 12:14 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Nemeziss pisze:Cira ma dodatkowo bardzo małe dziurki od noska i często smarcze, furczy i wydaje inne potępieńcze dzwięki, szczególnie jak się zmęczy. :)

Rudzia jest na szczęście pomieszana , to jej nosek jest trochę inny
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 23, 2014 10:16 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Dziś w nocy nastąpił może nie przełom, ale na pewno duży krok naprzód w stosunkach kocio-kocich. Ze względu na panujące upały postanowiłam nie zamykać drzwi do pokojów gdzie spimy my i koty. Stwierdziłam że w razie bijatyki rozdzielę i wtedy zamknę drzwi, ale Cira kompletnie olała sprawę, mimo że wiedziała że drzwi są otwarte, po prostu poszła spać na moje łóżko. Tolencjusz też nie wychodził i noc przeszła bardzo spokojnie.Czyżby koniec bójek?
Najbardziej zadowolona była Zuzia, która przytuptala do mnie i położyła się na mojej poduszce :)

Nemeziss

Od: Pon kwi 21, 2008 10:52

Post » Pt maja 23, 2014 10:21 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

No i tak trzymać :ok:
Brawo koty ! :D
... i żyli długo i szczęśliwie :kotek:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt maja 23, 2014 10:30 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Zamknąć wątek? 8O bo w sumie nie będzie już o czym pisać.

Nemeziss

Post » Pt maja 23, 2014 10:33 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Ani się waż!

No jak to nie będzie o czym pisac - o tym jak fajnie jest gdy się kotki przytulają, razem śpią, jak się razem bawią. Do tego wszystko okraszone fotkami! :D
Obrazek

Avian

Post » Pt maja 23, 2014 10:37 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Ok :) tylko z tymi fotkami problem, ale coś wymyśle.

Avian a kto Ci zrobił taki ładny banerek w podpisie?

Nemeziss

Post » Pt maja 23, 2014 10:54 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Amyszka zrobiła 8)
Obrazek

Avian

Post » Pt maja 23, 2014 11:07 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

co ja czytam, jakie zamykanie wątku :evil:
o kotach zawsze jest co napisać
a fotek z telefonu nie da się zamieszczać? nie masz aparatu?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 23, 2014 11:23 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

W lipcu przyjade w odwiedziny, zrobimy kociastym sesję zdjęciową :D
Obrazek

Avian

Post » Pt maja 23, 2014 11:25 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Avian pisze:W lipcu przyjade w odwiedziny, zrobimy kociastym sesję zdjęciową :D

ja mam bliżej i 2 aparaty fotograficzne :mrgreen:
tylko czy koty zechciałyby współpracować :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 23, 2014 20:00 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Jeśli ktos ma ochotę i dobry aparat żeby nasze kociaste pofocić to nasze dzwi są zawsze otwarte :)

Nemeziss

Post » Pt maja 23, 2014 20:49 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Dawno nie czytałam i nie byłam na wątku, bo się uczę i nie mam za bardzo czasu, ale w końcu dzisiaj coś wrzucę jakieś zdjęcia. Z góry przepraszam za słabą jakość i powtórki. :D
Jestem córką Nemeziss :D
Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162043 <----- Link do naszego wątku.
Zuzia [*] 11.07.15

Apocalipto

Od: Sob wrz 29, 2012 19:35

Post » Pt maja 23, 2014 22:22 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Chyba powtórek nie będzie. :D

Na początku polepszenie stosunków: opozycja vs koalicja
Obrazek

Obrazek

A teraz oczekiwane dziwne pozycje Toleczka. Według mnie są dziwne, bo Cira i Zuzia śpią w kłębuszkach, a Tolek no cóż nie jest to kłębuszek :D .

Trochę zdjęć na tzw. "szmacie" czyli moi swetrze, ale mama mówi że to szmat, ale ja lubię tą "szmatę" i widać że Tolek też. :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Te pokazują jak bardzo Tolek jest zmęczony po zabawie. Myślałam że ten terminator o razu zepsuje wszystkie zabawki, a one nadal są całe tylko nie ma jednego piórka. :D
Obrazek

Obrazek

To pozycje do spania.
Obrazek

Obrazek

A ta przedstawia Tolka z wyrazem pyszczka Czego mnie obudziłaś?!?! Bądź kochana daj jeszcze pospać. :kitty:
Obrazek

Przepraszam jeszcze raz za słabe zdjęcia, ale aparat się rozładował i nie chce mi się po niego ciągle biegać więc robię telefonem.

Coś odbiegające od tematu, ale jestem tak ucieszona i nie mogę się doczekać.To było moje marzenie, a teraz się spełniło. :D :D :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Jestem córką Nemeziss :D
Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162043 <----- Link do naszego wątku.
Zuzia [*] 11.07.15

Apocalipto

Od: Sob wrz 29, 2012 19:35

Post » Sob maja 24, 2014 7:39 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Gratuluję spełnienia marzenie! Wcale się nie dziwię, ze jesteś szczęśliwa :D
Niech teraz czas szybko płynie, prawda? ;)

Tolencjusz śpi tak jak u mnie - też zawsze wyciągniety jak struna, szczególnie tylne łapki. Najczęściej spał brzuchem do góry, może myśli, ze jak się nie domyje, to choć się wywietrzy ;)
Obrazek

Avian

Post » Sob maja 24, 2014 7:50 Re: Puchato i plaskato w naszej Chatce. Cira, Zuzia i Tolenc

Obrazek

tu nie widać gdzie się zaczyna, a gdzie kończy kot :lol:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]