monochromatycznie! A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ JEJ ŚWIECI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2014 20:43 Re: monochromatycznie! życie

pisiokot pisze:
ariel pisze:Moim daję pudła, ale po pierwsze zaraz je obgryzają, rozrzucając po mieszkaniu konfetti, po drugie zaraz któraś dziurawa dupa naszcza i koniec zabawy :evil:

niezłe rozrabiaki :mrgreen:

Zrobię Wam zdjęcie dla rozweselenia :twisted:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt maja 09, 2014 21:27 Re: monochromatycznie! życie

szukam kontaktu, pomocy w umówieniu na konsultację u pana prof. Cezarego Szczylika w Warszawie. Gdyby ktokolwiek wiedział cokolwiek bardzo proszę o kontakt. Czytałam opinie o Panu Profesorze i bardzo pragnęłabym skonsultować swoje leczenie z Nim. Pokładam w tym ogromne nadzieje.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt maja 09, 2014 22:39 Re: monochromatycznie! życie

Magija, znalazłam informację, że Profesor Cezary Szczylik jest w fundacji onkologii doświadczalnej i klinicznej http://onkologia-fodik.org/strona.php?dzial=O FUNDACJI. To chyba musi być ten, którego szukasz. W zakładce kontakt jest jego adres mailowy - może spróbować bezpośrednio http://onkologia-fodik.org/podstrona.php?p=KONTAKT ? Ja bym spróbowała - najwyżej nie odpisze
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob maja 10, 2014 0:37 Re: monochromatycznie! życie

Nemi pisze:Magija, znalazłam informację, że Profesor Cezary Szczylik jest w fundacji onkologii doświadczalnej i klinicznej http://onkologia-fodik.org/strona.php?dzial=O FUNDACJI. To chyba musi być ten, którego szukasz. W zakładce kontakt jest jego adres mailowy - może spróbować bezpośrednio http://onkologia-fodik.org/podstrona.php?p=KONTAKT ? Ja bym spróbowała - najwyżej nie odpisze

dziękuję, zadzwonię tam w poniedziałek
Obrazek

Magija

Post » Sob maja 10, 2014 6:28 Re: monochromatycznie! życie

Dobrze, że na facebooku napisałas, może jak się poudostępnia to znajdzie się ktoś, kto ma np. szybsze dojścia :ok: :ok: :ok:
a on stosuje jakieś innowacyjne leczenie?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob maja 10, 2014 6:55 Re: monochromatycznie! życie

magdaradek pisze:Dobrze, że na facebooku napisałas, może jak się poudostępnia to znajdzie się ktoś, kto ma np. szybsze dojścia :ok: :ok: :ok:
a on stosuje jakieś innowacyjne leczenie?

pierwszy w Polsce przeprowadzał przeszczep szpiku, pracuje z osobami, których inni lekarze już skreślili i ma w tym rezultaty. Opinie w internecie wyciskają łzy. Chcę po prostu z nim to wszystko obgadać. Nie ukrywam, że najlepiej było by mieć jakieś dojście, no ale jak nie uda się to pojedziemy po prostu prywatnie, choć koszt wizyt nieco powala.
Obrazek

Magija

Post » Sob maja 10, 2014 7:15 Re: monochromatycznie! życie

Madziu, mam nadzieję, że uda Ci się zorganizować spotkanie u profesora jak najszybciej i wyniki rozmowy będą o Twojej myśli :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 10, 2014 8:49 Re: monochromatycznie! życie

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 23:41 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Sob maja 10, 2014 13:16 Re: monochromatycznie! życie

Moim zdaniem najszybszą drogą jest wizyta prywatna - przerabiałam to przez ostatnie 8 miesięcy na sobie. To działa prawie tak jak bardzo dobre znajomości - niesamowicie skraca czas oczekiwania na wizytę lub badanie, zwłaszcza jak lekarz jest dobry i oblegany. Często wystarczy też tylko jedna prywatna wizyta by "wskoczyć" w tryby NFZ, od razu na właściwe miejsce.
Ja bym dzwoniła od razu i umawiała termin. Wizyta kosztuje 350 pln czy juz więcej ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Sob maja 10, 2014 13:48 Re: monochromatycznie! życie

Tez tak miałam. Wizyta prywatna i do przodu. Nie ma co żałować na zdrowie. 350 to nie tak strasznie, chętnie się dołożę
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

Post » Sob maja 10, 2014 15:35 Re: monochromatycznie! życie

hikora pisze:... Nie ma co żałować na zdrowie. 350 to nie tak strasznie, chętnie się dołożę

Podpisuję się pod tym.
Wiele nie mogę, ale też się dorzucę. Jedź :ok:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Sob maja 10, 2014 17:34 Re: monochromatycznie! życie

jedź Madziu, ja też dorzucę grosik :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 11, 2014 8:58 Re: monochromatycznie! życie

kochane dziewczyny :1luvu: oczywiście że żadne pieniądze nie są ważne jak w grę wchodzi zdrówko i życie tym bardziej, ale spokojnie
15.05 mam wizytę u mojej pani doktor, też chcę z nią wszystko obgadać, poza tym jestem uzależniona od mojego męża, który pracuje zawodowo no i ma jakiś tam grafik w tej swojej pracy więc z dnia na dzień także ciężko mu zamienić się z kim innym, nie zawsze się da a już kwiecień i maj dały mu się we znaki i szefowa coraz bardziej okiem krzywym patrzy - a praca rewelacyjna nie jest, to prawda ale w naszej sytuacji to jednak główne źródło dochodu.
We wtorek mam dzwonić do Pana Doktora, do którego dostałam namiary od znajomych a który dobrze zna profesora i być może wcale nie będę musiała jechać tylko mailowo np. prześlę profesorowi swoje dokumenty i porozmawiam z nim telefonicznie? Zobaczymy co się urodzi. Oczywiście, jeśli nie da się inaczej niż prywatnie to pojadę - wizyta to koszt ok. 500zł plus dojazd, ale ja już tak mam, że jeśli dało by się na NFZ to w końcu wolałabym, bo jakieś tam pieniążki odłożone mamy na takie wydatki, ale nie tysiące i jeśli można zaoszczędzić, to było by wspaniale, a jeśli nie, to trudno. Nigdy nie wiadomo co jeszcze się wydarzy i co trzeba będzie zrobić na szybko. Na razie moi kochania ja czuję się świetnie i na prawdę wracam do zdrowia - tak czuję. No bo skoro mam ochotę łazić, pracować, spacerować, chcę czuć jak mięśnie wracają do życia, mam mnóstwo planów, marzeń, pomysłów do zrealizowania to chyba do umierania daleko co?
Obrazek

Magija

Post » Nie maja 11, 2014 9:06 Re: monochromatycznie! życie

Madziulka :1luvu:
Jesteś naprawdę WIELKA! :ok: :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 11, 2014 9:56 Re: monochromatycznie! życie

Madziu-dzwoniłam własnie do mojej cioteczno-ciotecznej Siostrzenicy, która widziałam raz w zyciu, gdy miała 5 lat.
Ona pracuje na Szaserów i mówiła mi ,że terminy sa ok. tygodniowe-niestety tylko prywatnie mozna się umówić.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]