Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:maciejowa pisze:Sylwia, a jak tam Piotruś?) W piątek w manufakturze będzie wioska smerfów, wybieracie się?
Pitosław trochę kaszle,ale opanujemy gada ,tzn ten kaszel
Ooo,nic nie wiedziałam o tej wiosce,super,ze napisałaś,kurde pewnie że się wybierzemy![]()
![]()
![]()
![]()
A jeszcze wracając do Mrubiska,też tego zdjęcia szukałam jak łapciami był oparty o ten parapet .......
I jestem pewna,ze to on sprowadził tę dodatkową dwójkę ,żebyś nie była smutna
Jestem tego pewna ,jak tego jak sie zwę
MalgWroclaw pisze:Na pewno Iwoną
maciejowa pisze:
Ta wioska jakoś od 13 będzie dostępna. Na stronie Manufaktury jest napisane. Ja też się wybieram, ale nie wiem jak to wyjdzie, bo oczywiście Kuba ma oskrzela załatwione i jedzie na drugim antybiotyku. Jutro jadę z nim do Łagiewnik, okaże się co jest grane.
Myszolandia pisze:maciejowa pisze:
Ta wioska jakoś od 13 będzie dostępna. Na stronie Manufaktury jest napisane. Ja też się wybieram, ale nie wiem jak to wyjdzie, bo oczywiście Kuba ma oskrzela załatwione i jedzie na drugim antybiotyku. Jutro jadę z nim do Łagiewnik, okaże się co jest grane.
Jo,już oblukałam właśnie przed chwilą w jakich godzinach to ma być
My będziemy jakoś po 15.00 bo ja z pracy prosto będę
Kurde super,że napisalaś mi o tym![]()
![]()
![]()
W razie co to przeca mamy do siebie telefony,to się szczapimy
Za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
Edyszka pisze:Super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje koty to dzień i noc pod każdym względem. Ja kocham miziaki, ale Tosik tego nie lubi, albo inaczej, lubi na swoich zasadach, absolutnie nie na ręce i tylko wtedy kiedy on chce wtedy jest cacy. Maciek kocha kolana ręce i miziaki. ale jak go zawołasz, to przyjdzie jak będzie chciał. Tosia jak zawołasz, bedzie leciał jak słoń afrykański i tak ze wszystkim ....
Edyszka pisze:i ja obejrazlam sobie fotki Twoich kić nic o nich nie wiedząc i Tosia mnie przyciągneła do serca... coś w tym jest Tosiek sam na kolana wszedł raz, słownie raz w życiu, na moje, jak przyszedł na dach na śniadanko, efekt? jest w moim domu.....
Edyszka pisze:Tosiek jest facetem, wołamy najczęściej na niego Tosia
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Google [Bot], Marmotka, MB&Ofelia, pibon i 982 gości