PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 17, 2013 7:38 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Wywabić przysmakiem i odciąć opcję wejścia pod wannę? O ile jest taka możliwość :? . Przepraszam - od wczoraj mnie nie było bo mi karta sieciowa w domowym zastrajkowała. Ale :ok: :ok: za Karmelka zdrowie i DS (oby jak najszybciej) trzymam :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 17, 2013 10:28 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Może kilka kropelek walerianki na podłogę przed łazienką?
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw sty 17, 2013 10:41 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Na siłę ... hmmm to ja bym zaryzykowała tylko wiedząc , że mi się uda go wyciągnąć jednym zdecydowanym ale spokojnym ruchem.
W rękawicach spawalniczych byłoby nie od rzeczy.
Poważnie mówię, może by nic nie zrobił przy takim naruszeniu jego GOMDNOŚCI PERSIEJ OSBWISTEJ ale może by i zrobił :twisted:
A Ty mówisz , że go nie sięgniesz , więc to na 99 % bezcelowe.
No ale ... 1% szansy jest. Jeśli już to w rękawicach radzę.

Lub opcja Alienor - wywabić, odciąć powrót, zatkać dziurę (gruby ręcznik np. zwinięty wepchnąć czy coś ) i do weterynarza spóźnić się nawet jeden dzień.

Karmel jest mistrzem strategii przetrwania i taktyki uników, tak że trzeba cierpliwości.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 17, 2013 11:03 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

w całej łazience jedzie walerianą :| a ten dalej nieugięty

mam szatański plan żeby Lakiego pod wannę wepchać :oops:
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 11:08 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Może puszcza bąki żeby zamaskowac inny zapch? :oops:
do której musisz go spod tej wanny wyciągnąć ?:ryk:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Czw sty 17, 2013 11:23 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

nie ma do której, wieczorem też może jechać, no nic, wciskam tam Lakusia
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 11:25 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

:ok: :ok: za powodzenie akcji :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 17, 2013 11:26 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Wpychać pod wannę drugiego kota to nie :!:
Wpuścić możesz, może po prostu otwórz drzwi.
Karmel może protestuje , że jest w łazience zamknięty.
Jak już to otwórz drzwi.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 17, 2013 11:28 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jo.anna pisze:nie ma do której, wieczorem też może jechać, no nic, wciskam tam Lakusia

Domyslam sie.Chcialam porostu wiedziec ile jeszcze relaksu pod wanną ma Koto :oops:
Spraw sobie kota

mone4ka

Post » Czw sty 17, 2013 11:28 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Ania ..niezła akcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

otwórz drzwi zeby widzial ze moze gdzies zwiac ...

ja mam na mojego Cekina jeden sposób - odkurzacz:)
agula76

Post » Czw sty 17, 2013 11:31 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

niestety....ani Laki ani Milka do płaskiej twarzy nie chcą...nałożyłam na wędkę kawałek mokrego, wsunęłam, zaświeciłam latarką, plaska twarz o mało wędki nie zjadła taki głodny i łapczywy. Może teraz się zdecyduje wyjść
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 11:32 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Monika_Krk pisze:Wpychać pod wannę drugiego kota to nie :!:
Wpuścić możesz, może po prostu otwórz drzwi.
Karmel może protestuje , że jest w łazience zamknięty.
Jak już to otwórz drzwi.

Monia, drzwi są cały czas otwarte, najpierw były zamknięte --nic nie dało, teraz otwarte (od wczoraj) też nic, ale skąd on może o tym wiedzieć, skoro hen hen za górami za lasami czeluściach waniennch siedzi...
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 11:35 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

co za cwaniak ! miskę podstawiłam to trochę ozorem a trochę łapą wybiera, odsunęłąm ją, może wylezie
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 11:35 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Moze poprostu otworz drzwi,przed lazienka zostaw kuwete i jedzonko i poczekaj ,skoro moze do weta jechac wieczorem to ma kilka godzin na zasanowienie sie czy jest glodny czy moze kupka albo sikun w drodze :?: bo takie ciagle chodzenie do niego i zagladanie czy wyszedł czy nie to go jeszcze bardziej wciska pod ta wanne :idea: a jesli nie wyjdzie to i tak go bedziesz musiala poprostu stamtad wyjac.
Spraw sobie kota

mone4ka

Post » Czw sty 17, 2013 11:40 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

teraz muszę wyjść, odstawiłam miskę dalej, ma czas
jo.anna

[poprzednia][następna]