Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 24, 2012 19:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Małgoś, nie łam się :ok: Po prostu zdrowiej :ok:

A kiedy trójłapek zasiedli Zosin?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 24, 2012 23:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

wyłączona z życia byłam-pożegnałam w międzyczasie dwa tymczaski :cry: ... a tu już któraś strona się zrobiła ..

zdrowiej Małgoś :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 25, 2012 0:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Jak wszystko pojdzie planowo (odbieram w Lublinie kociaki ze Szczebrzeszyna), to powinnam jechac do Lublina w sobote tym pociagiem http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo.exe ... ckLink=tp&

Vipku, a ktos odebralby kotka na dworcu ok. 11.30? Jesli bede wracala po 16, to z dworca PKP pojade na Stare Miasto, czyli blizej dworca autobusowego. Jesli bede wracala od razu, to nie rusze sie z dworca PKP. To zalezy jeszcze od Wilhelm, ktora ma mi przywiezc kociaki. :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Czw paź 25, 2012 7:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Cześć, cioteczki :) .
Jeśli pozwolicie, odpowiem na wszystkie pytania wieczorem, dobrze?
Wtedy też skontaktuje się z Grażynką w sprawie Tristana.
Poza tym dojrzewam do założenia nowego wątku, który może być dla Was...hmm...zaskoczeniem? Chyba przynajmniej zaskoczeniem, tak myślę :? .
To dla mnie decyzje niełatwe, dlatego dałam sobie czas do wieczora, choć myśle nad tym już dwa dni.
Rozważam wszystkie za i przeciw. Niestety, wszystkie powody są " za "...a przeciw tylko jeden.
Nie denerwujcie się, proszę, naprawdę wszystko wyjaśnię wieczorem, choć dziś mogę być późno.
Życzę Wam miłego dnia, słonecznego i ciepłego, bo u nas już bardzo zimno :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 25, 2012 7:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Ojej, ja już się boję jakiejś rewolucji 8O :ok:

Ciepło się ubieraj Małgoś :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw paź 25, 2012 7:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

kwinta pisze:Ojej, ja już się boję jakiejś rewolucji 8O :ok:

Ciepło się ubieraj Małgoś :1luvu:

I chyba bedzie, no... :? .
Witaj, Lucynko, miło Cie znowu widzieć :D .
Na razie jeszcze nie wychodzę z domu, ale rzeczywiście zimno juz bardzo.
A na piątek śnieg z deszczem zapowiadają i mróz 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw paź 25, 2012 8:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

To się nazywa budowanie napięcia ! :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 25, 2012 8:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

doberek

to się nazywa drażnienie ciotek :?
normalnie dobrze, że do w miarę cierpliwych należę i się zajmę robotą to nie bedę myśleć co Gosia wymyśliła....
choć mam pewne przeczucia.... ale póki co poczekam i zobaczę czy się sprawdzi..... :roll:

u nas niby zimno choć idąc do pracy się wrecz spociłam...
ale zimę już się czuje w powietrzu.... niestety
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw paź 25, 2012 8:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Och, cioteczki, no....
Wcale nie chcę go budować...zwyczajnie, piszę, jaki jest etap teraz.
A teraz są przemyślenia, ale juz ostatnie.
Witam cioteczkę morelową i Asię :D .
Jak pogoda w Częstochowie?

vip

Post » Czw paź 25, 2012 8:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

A tam drażnienie :wink: Mnie sie podoba takie czekanie na niespodziankę ... hmmm... zakładając, że to fajne [co niekoniecznie znaczy 'zabawnie' , nie] będzie, a nie jakiś dramat :?
Zaraz do pociągu.. a tu zimno, dżdżyście..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 25, 2012 8:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

morelowa pisze:A tam drażnienie :wink: Mnie sie podoba takie czekanie na niespodziankę ... hmmm... zakładając, że to fajne [co niekoniecznie znaczy 'zabawnie' , nie] będzie, a nie jakiś dramat :?
Zaraz do pociągu.. a tu zimno, dżdżyście..

Ech, pogody ostatnio parszywe :( .
Tu niby nic nie pada, ale zimno okrutnie...
Wczoraj troche w piecu napaliłam, w pokoju jeszcze troche trzyma, na szczęście, koteczki mają ciepło :ok: .

vip

Post » Czw paź 25, 2012 8:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

vip pisze:Jak pogoda w Częstochowie?

nawet nie pytaj....
zimno, wieje.... typowa jesień... jeszcze tylko deszczu brakuje, żeby było tak prawdziwie jesiennie :|
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw paź 25, 2012 11:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Gosia, co Ty znowu knujesz?? 8)

Doberek Vipusie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 25, 2012 13:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

johaśka pisze:doberek

to się nazywa drażnienie ciotek :?
normalnie dobrze, że do w miarę cierpliwych należę i się zajmę robotą to nie bedę myśleć co Gosia wymyśliła....
choć mam pewne przeczucia.... ale póki co poczekam i zobaczę czy się sprawdzi..... :roll:

u nas niby zimno choć idąc do pracy się wrecz spociłam...
ale zimę już się czuje w powietrzu.... niestety

Też mam przeczucia, ciekawe czy dobrze myśle .....
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Czw paź 25, 2012 13:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

A napiszecie czy Wasze przeczucia się sprawdziły, jak Gosia wyjawi nam co wymyśliła? :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]