psiama pisze:Az taka mONdra ?![]()
Zuch dziewczynka.
Pomysl, że jak kiedys się będziesz dusić sama w swoim maleńkim pokoju ona swoimi zebiskami wygryzie dziure i przyleci ratowac![]()
Co ja za durnoty wypisuje ?![]()
e, dobre

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Az taka mONdra ?![]()
Zuch dziewczynka.
Pomysl, że jak kiedys się będziesz dusić sama w swoim maleńkim pokoju ona swoimi zebiskami wygryzie dziure i przyleci ratowac![]()
Co ja za durnoty wypisuje ?![]()
kiche_wilczyca pisze:oj jak jak, normalnie tylko najpierw trzeba zapytać o zgodę
pozytywka pisze:kiche_wilczyca pisze:oj jak jak, normalnie tylko najpierw trzeba zapytać o zgodę
ci cholerni paparazzi nigdy nie pytają o zgodę, a potem czytasz w szmatławcach, że się obżerasz, bo widziano, że jesz z trzech miseczek
psiama pisze:Ale z jaką finezją tym pazurem![]()
pozytywka pisze:a u mnie zawsze najlepsze ujęcia, jak nie mam aparatu![]()
(żeglarze zabrali ze sobą)
kilka dni temu oglądałam filmik z new born cat, który darł się, aż ciarki po plecach chodziły; obok, na biurku spał Loki; trochę zastrzygł uchem, ale nie zamierzał się angażować, natomiast z drugiego końca mieszkania przyleciała Zdziska, rozglądnęła się bacznie, sprawdziła, czy to ja tak płaczę, nie zauważyła kociaka na ekranie i poleciała wylizywac Lokiego
no bo skoro to nie ja płaczę, a płacz nie ustaje, to pewnie Loki
może coś złego mu się śni?
A on cały rozanielony dał jej się wylizać nie wiedząc, czemu go taka łaskawość z jej strony spotkała (zazwyczaj wszystkie lizanka kończą się gryzieniem uszu Lokiego)
Georg-inia pisze:psiama pisze:Ale z jaką finezją tym pazurem![]()
a ja mam wrażenie, że ten pazur się zaczepił po prostu i kot w stresie zamiast go schować i się odczepić, to ciągnie te michy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana, Silverblue, zuza i 1033 gości