Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:cairo pisze:A odnośnie wchodzenia kota do ogródka i terroryzowania kotek to jest na to prosty sposób. Trzeba po prostu uszczelnić ogrodzenie.
Świetna rada, czyli wiekowa, żyjąca zapewni ze skromniej emerytury ciocia Avian ma teraz zainwestować w nowe ogrodzenia aby obcy kot do niej nie przychodził.
A właściciel nie musi zadbać o swoje ogrodzenie i zapewnić tego aby kot nie opuszczał terenu jego posesji?
Liwia pisze:
Avian, może to znak, że należałoby coś pomyśleć o tym ogrodzeniu albo o niewypuszczaniu kotów? Skoro ruchliwa bardzo droga za płotem, bardzo niebezpieczna okolica itp. a koty mogą wychodzić jak chcą? To kuszenie złego
Tina-Tigra pisze::D kurka ciekawe jaki on jest do innych zwierząt- mam 4 kotki i psa.
Tina-Tigra pisze:Kurka, no....boję się, że mąż mnie z domu pogonia kot niebieskooki to moje marzenie, tymbardziej neva, syjamy jakoś mnie nie pociągają.
AniHili pisze:Piękny jest kocina, ma taką mglistą urodę
Szura-najmysi mama pisze:Nevy ciemnieją z wiekiem, a rodzą sie zupełnie białe.
Tak wiec kocio będzie ciemniał jeśli to młodziak. Te prążki z czasem zrobią się bardziej widoczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 214 gości