bulba pisze:Bry piąteczkowo![]()
twój ulubiony dzień - witamy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Bry piąteczkowo![]()
kiche_wilczyca pisze:
bubor pisze:Karolek(ona) pisze:sączyć wódke z sokiem fuuuuuuuuuuuu
Aaa tam zaraz fujj , niektóre mieszanki są całkiem smakowite............
Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:sączyć wódke z sokiem fuuuuuuuuuuuu
pod warunkiem, że nie czus samku wódki, dlatego jak juz mam wódke pic to wole zatkac nos, przełknąc 25 czystej i popić litrami soku żeby zabic ten smak hehe
a najlepiej w ogóle jej nie pić, ani wina juz nie wspomne o koniakach, whiskaczach fuuuuuuuuu
Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami
bubor pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:sączyć wódke z sokiem fuuuuuuuuuuuu
pod warunkiem, że nie czus samku wódki, dlatego jak juz mam wódke pic to wole zatkac nos, przełknąc 25 czystej i popić litrami soku żeby zabic ten smak hehe
a najlepiej w ogóle jej nie pić, ani wina juz nie wspomne o koniakach, whiskaczach fuuuuuuuuu
Zatkać nos ?, zgroza normalnie
![]()
bozena640 pisze:
Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:bubor pisze:Karolek(ona) pisze:sączyć wódke z sokiem fuuuuuuuuuuuu
Zatkać nos ?, zgroza normalnie
![]()
hehe no nie powiesz mi że wódka ładnie pachnie i ma przyjemny smak
dinzoo pisze:Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami
no i miałby racjęod kiedy to prawdziwy kowboj we frędzlowatych łaszkach chodzi
![]()
ten strój to rozumiem...normalnie jak Lemoniadowy Joe![]()
vailet pisze:
Karola Fifi wygląda bosko![]()
i to jest stój odpowiedni dla takiego gościa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Sigrid i 922 gości