Moderator: Estraven
tosiula pisze:Cześć Haker. Ale zimnica. Lepiej ten reporter niech siedzi w domu, bo za chwilę o nim usłyszymy ze zamarzł. Hamaczek dobra rzecz. Ale półka pod sufitem jeszcze lepsza. Cieplej i wygodniejWracam pod sufit
![]()
Ratuszek
MaryLux pisze:tosiula pisze:Cześć Haker. Ale zimnica. Lepiej ten reporter niech siedzi w domu, bo za chwilę o nim usłyszymy ze zamarzł. Hamaczek dobra rzecz. Ale półka pod sufitem jeszcze lepsza. Cieplej i wygodniejWracam pod sufit
![]()
Ratuszek
Ale jak zamarznie w słusznej sprawie, to on dostanie medal i będzie tak głośno o hamaczkach, że wszystkie koty je dostaną
Inka
Hannah12 pisze:To granie na organach to była jakaś mistyfikacja, cwany montaż.
A czarny uparł się wcześnie rano, że on chce na balkon.
Przecież słońce świeci.
Odziałam się grubo i otworzyłam.
Czarne stanęło w odległości metra od otwartych drzwi, ponuchało powietrze i z godnością udało się na ciepły fotel.
Biedne bezdomniaczki.
Na szczęście te u nas mają budki a p. Ani jednego najbardziej chorowitego zabrała do swojego pomieszczenia gospodarczego. Zaniosłam mu wczoraj weterynaryjnego RC do jedzenia, tabletkę na odrobaczenie i pewnie w tym tygodniu pojedziemy z nim do wetki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości