Moderator: Estraven
vip0 pisze:Misiu, Misiu, Misiu...spać przez Ciebie nie mogę...
Domku, proszę.

Anna Kubica pisze:justyna8585 pisze:Nie napisałam jeszcze na maila schronu,bo klawiatura popsuła sie(o dziwo nie przez królika),zaraz to zrobię.
Pytałam dzisiaj młodej dziewczyny z mojej grupy,czy widziała takiego kota.Niestety nie widziała.Mam nadzieje,że po prostu przeoczyła...
Podczytuję po cichutku wątek ,gdybym nie miała swoich tymczasków zabrałabym Misia na dt ,jedynie mogę pomóc w leczeniu jeśli znajdzie się dt dla tego kochanego kocurka
mar9 pisze:Anna Kubica pisze:justyna8585 pisze:Nie napisałam jeszcze na maila schronu,bo klawiatura popsuła sie(o dziwo nie przez królika),zaraz to zrobię.
Pytałam dzisiaj młodej dziewczyny z mojej grupy,czy widziała takiego kota.Niestety nie widziała.Mam nadzieje,że po prostu przeoczyła...
Podczytuję po cichutku wątek ,gdybym nie miała swoich tymczasków zabrałabym Misia na dt ,jedynie mogę pomóc w leczeniu jeśli znajdzie się dt dla tego kochanego kocurka
brak dt jest gorszy od braku funduszy, kasa się zawsze jakoś znajdzie ale o kawałek miejsca w dt coraz trudniej

.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 20 gości