Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Doczytałam wątek koteczki z usuniętymi pazurami.
To jakiś horror
Dorota Wojciechowska pisze: Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki.
Na zdjęcia czekam i zrobimy bazareczek
kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze: Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki.
Przesyłka naszykowana, ZDJĘCIA zrobione.
Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA![]()
A siedzę JESZCze W pracowni, bo fLOREK zaczął WYMIOTOWAĆ. Nie WIADOMO dlaczego. Bylismy u weta, MAŁY dostał COS na WzMOCNIENIE i ANTYBIOTYK na WSZELKI wypadek. mA apetyt, MIZIA się NORMALNIE, kupiny OK, temperatury NIE ma. pOSIEDZĘ z NIM jeszcze TROCHĘC.
nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW![]()
![]()
najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze: Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki.
Przesyłka naszykowana, ZDJĘCIA zrobione.
Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA![]()
A siedzę JESZCze W pracowni, bo fLOREK zaczął WYMIOTOWAĆ. Nie WIADOMO dlaczego. Bylismy u weta, MAŁY dostał COS na WzMOCNIENIE i ANTYBIOTYK na WSZELKI wypadek. mA apetyt, MIZIA się NORMALNIE, kupiny OK, temperatury NIE ma. pOSIEDZĘ z NIM jeszcze TROCHĘC.
nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW![]()
![]()
Po co ten antybiotyk?
Przy wymiotach![]()
Kamari piszę PW
kamari pisze:Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA
alab108 pisze:Kamari jaka waleczna, jak kocica broniąca swoich małych
najszczesliwsza pisze:Będziesz miło zaskoczona![]()
co do treści PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 184 gości