wspólne życie - Felek choruje, prosimy o kciuki :-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 9:49 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 12, 2011 9:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Powitamy się naszą gromadką w wątku zaprzyjaźnionej Cioci :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 12, 2011 11:24 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Doczytałam wątek koteczki z usuniętymi pazurami.
To jakiś horror :evil:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 12, 2011 11:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Bazyliszkowa pisze:Doczytałam wątek koteczki z usuniętymi pazurami.
To jakiś horror :evil:

Też doczytałam. Kobieta zaskoczyła forumowiczów. Wyglądało, że jest na drodze ku lepszemy a tu nagle - był behawiorysta, był atak, był zabieg.

Myślę, że już się nie zjawi na forum. Telefonów od nieznanych numerów nie musi odbierać. Lęk lubi się eskalować i przenosić. Bała się kota aż do fobii, i tym bardziej wystraszyła się konsekwencji. Słusznie tam na wątku piszą żeby wstrzymać konie.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pon gru 12, 2011 12:09 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

kamari czy ty wchodzisz na fejsa? bo wciaz mam nie odebrane przeze mnie zaproszenie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 12, 2011 18:21 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Obrazek
Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki :1luvu: .
Na zdjęcia czekam i zrobimy bazareczek :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 12, 2011 18:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Dorota Wojciechowska pisze: Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki :1luvu: .

Przesyłka naszykowana, ZDJĘCIA zrobione.
Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA :oops:

A siedzę JESZCze W pracowni, bo fLOREK zaczął WYMIOTOWAĆ. Nie WIADOMO dlaczego. Bylismy u weta, MAŁY dostał COS na WzMOCNIENIE i ANTYBIOTYK na WSZELKI wypadek. mA apetyt, MIZIA się NORMALNIE, kupiny OK, temperatury NIE ma. pOSIEDZĘ z NIM jeszcze TROCHĘC.

nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW :( :( :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 12, 2011 18:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

kamari pisze:
Dorota Wojciechowska pisze: Boniu jakie piekne te koty normalnie napatrzeć się nie mogę na te zadowolone minki :1luvu: .

Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA :oops:

A siedzę JESZCze W pracowni, bo fLOREK zaczął WYMIOTOWAĆ. Nie WIADOMO dlaczego. Bylismy u weta, MAŁY dostał COS na WzMOCNIENIE i ANTYBIOTYK na WSZELKI wypadek. mA apetyt, MIZIA się NORMALNIE, kupiny OK, temperatury NIE ma. pOSIEDZĘ z NIM jeszcze TROCHĘC.

Po co ten antybiotyk?
Przy wymiotach 8O

Kamari piszę PW
najszczesliwsza

Post » Pon gru 12, 2011 19:01 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:

Po co ten antybiotyk?
Przy wymiotach 8O

Kamari piszę PW

pisz, tylko mi nie wyjezdzaj z odrobaczaniem, badaniami i chorymi nerkami, bo dzisiaj tego nie strawię :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 12, 2011 19:02 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Kamari jaka waleczna, jak kocica broniąca swoich małych :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 12, 2011 19:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Będziesz miło zaskoczona :ryk:
co do treści PW :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pon gru 12, 2011 19:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

kamari pisze:Troszkę DZIWNIE piszę, ALE nie schowałam klawiatury I TEŻ została OBSIKANA :oops:

I pomyśleć, że ja się złoszczę, jak moje futra chodzą po klawiaturze. Powinnam się cieszyć, że nie sikają na nią.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 12, 2011 19:08 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

alab108 pisze:Kamari jaka waleczna, jak kocica broniąca swoich małych :ryk:

najszczesliwsza pisze:Będziesz miło zaskoczona :ryk:
co do treści PW :mrgreen:

pisze z wirtualnej kawiatury, powoli, dziwnie, ale lepiej niz z mojej.

agata, sory, ale mam dzisiaj dosc. ponioslo mnie.

a wszystkich kotow zawsze bede bronic jak wlasnych. swoich tez :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 12, 2011 19:35 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

hahahahaa nawet tych szczających na klawiaturę ? :ryk:

kocham te Twoje koty nawet za siki na dziwnej kuwecie :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon gru 12, 2011 20:30 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek :-)

Kocham bezgranicznie wszystkie moje obszczajko - obsrajki :oops:
Z mieszkania i pracowni zniknęły dywany, które uwielbiam i pojawiła się wykładzina pcv, której nie cierpię.
Pojawiły się też podkłady, mopy, ściereczki, dziwne środki piorąco - myjące...dziwne zapachy...
Ale za to mam najpiękniejszy, najbardziej zgrany, miziaty i rozgadany komplet kotów na świecie.

A że czasem ( :roll: ) ciocia wykaże się wyjątkowo, nawet jak na siebie, niskim ilorazem inetligencji i zostawi na wierzchu coś elektronicznego...niech się nie dziwi 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]