Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 9:33 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Jesteśmy i trzymamy :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 02, 2011 9:35 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Obrazek

Się cieplutko przywitamy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 02, 2011 19:13 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Hej Kasiu, buziamy i trzymamy!! :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 02, 2011 19:21 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Kasiulek, ja dosc dlugo ta infekcja trzyma, wiec pewnie powoli bedzie wracac do siebie, ale widze postepy, wiec mysle, ze bedzie dobrze :ok: Swoja droga niezwykle silna z niej kocina :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 02, 2011 21:32 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Niestety dzisiaj znów gorzej- Antosia nie chce jeść,oczka zaropiałe-przemywam świetlikiem i modlę się o cud :( :( :(
Zrobiła dzisiaj kupę-uzbierało sie widdocznie z tego conva z kilku dni i to chyba dzisiaj jedyny pozytyw :(
Boże-jak długo ona jeszcze się będzie tak męczyć? :cry: :cry: :cry:
Sorry kochane,ale nie mam dzisiaj siły-odpadam :( :( :(

Napiszę jeszcze tutaj-Elu phantasmagori-wielkie dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -z Funduszu Immunologicznego zostanie nam przekazane 100 zł za zylexis dla Klarusi-pieniążki juz są w Funduszu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 02, 2011 21:37 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

kropkaXL pisze:Niestety dzisiaj znów gorzej- Antosia nie chce jeść,oczka zaropiałe-przemywam świetlikiem i modlę się o cud :( :( :(
Zrobiła dzisiaj kupę-uzbierało sie widdocznie z tego conva z kilku dni i to chyba dzisiaj jedyny pozytyw :(
Boże-jak długo ona jeszcze się będzie tak męczyć? :cry: :cry: :cry:
Sorry kochane,ale nie mam dzisiaj siły-odpadam :( :( :(

Napiszę jeszcze tutaj-Elu phantasmagori-wielkie dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -z Funduszu Immunologicznego zostanie nam przekazane 100 zł za zylexis dla Klarusi-pieniążki juz są w Funduszu!

Kasiu....To dużo ciepłych myśli i :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 02, 2011 21:38 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Kasiu, nieustająco trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt gru 02, 2011 21:56 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Kasieńko, jesteśmy z Wami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 02, 2011 22:03 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Antosiu, Slonko, trzymaj sie!!Kasiu, Ty tez.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 02, 2011 23:54 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Przesyłam dużo ciepłych myśli na dobranoc
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Sob gru 03, 2011 0:42 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

kciuki nieustanne... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 03, 2011 7:02 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Myślę o Was
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 03, 2011 7:28 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob gru 03, 2011 9:08 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Czekamy na wiesci, jak na dzisiaj??? Buziamy!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 03, 2011 9:36 Re: Kotomania XII-Antosia walczy!!!

Dzięki kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Własciwie bez zmian, nie wiem co pisać-tak bym chciała napiasć coś, co i Wam poprawi humor.
Malenstwo tak tuli się do rak podczas kroplówki, tak przytula pysiolek do ręki.Szkoda,że nie mogę jej w trakcie podawania przytulac do siebie, bo muszę jedną ręką cały czas trzymac łapinkę, by nie zginała, bo wtedy kroplówka nie wchodzi.
Zawsze boję sie weekendów,bo ostatnio Anetka po 13 tej w soboty jeździ do Mamy i wraca w poniedziałek prosto do pracy i praktycznie jestem przez ten czas zdana tylko na siebie i los :(
Boże-błagam Cię, żeby nic złego się nie stało!!!!!

Reszta towarzystwa OK poza Pynią ,bo u niej trzeba przeprowadzić zabieg usuwania tłuszczaków(sa już tak duże,że bardzo jej przeszkadzają i rozlizuje je do krwi, a ostatnio az zainfekowała ranki i zaczęły ropieć-przemywam nadmanganianem potasu i przykładam rivel.Ma założony kaftanik,pod spodem przyklejoną podpaskę bella(papierową) a na ranie kompres s rivelu, więc pieknie sie to trzyma-polecam wszystkim ten sposób!
Nie pisałam tu, ale Pynia ma przerzuty-już nie będziemy ich operować, bo węzeł pachowy zajęty ,nie ma sensu jej męczyć,usunięte zostana tylko tłuszczaki,bo przeszkadzają i moga spowodować infekcję.No cóż-można się było tego spodziewać-to była tylko kwestia czasu-wiedziałam o tym od początku :( .Niemniej już półtora roku od mastektomii zyje i na razie nie cierpi, tylko schudła i coraz mniej chodzi, coraz więcej lezy....za pół roku będzie miała 13 lat-jesli dożyje....... :(-mój pierwszy własny kotek, uratowany przez mojego ukochanego Tatę [*]
Ostatnio edytowano Sob gru 03, 2011 9:46 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]