ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 14:39 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Animalon, tylko dwupak, bardzo, bardzo proszę! Dzisiaj pokazywałam kotki znajomym ( zakoceni po uszy), ale było tylko "ojejku, jakie cudne"...itd.Mają same zalety, są młodziutkie, zdrowe, proludzkie, wesołe, przeeeeeepiękne, stawiałabym twarde warunki.Czasami warto chwilę poczekać, aby domek był taki ze snów.Są takie, zapewniam.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 11, 2011 15:33 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ewar pisze:Animalon, tylko dwupak, bardzo, bardzo proszę! Dzisiaj pokazywałam kotki znajomym ( zakoceni po uszy), ale było tylko "ojejku, jakie cudne"...itd.Mają same zalety, są młodziutkie, zdrowe, proludzkie, wesołe, przeeeeeepiękne, stawiałabym twarde warunki.Czasami warto chwilę poczekać, aby domek był taki ze snów.Są takie, zapewniam.

oj tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jak domek to razem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt lis 11, 2011 16:40 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ula-misia pisze:
ewar pisze:Animalon, tylko dwupak, bardzo, bardzo proszę! Dzisiaj pokazywałam kotki znajomym ( zakoceni po uszy), ale było tylko "ojejku, jakie cudne"...itd.Mają same zalety, są młodziutkie, zdrowe, proludzkie, wesołe, przeeeeeepiękne, stawiałabym twarde warunki.Czasami warto chwilę poczekać, aby domek był taki ze snów.Są takie, zapewniam.

oj tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jak domek to razem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja również nie wyobrażam sobie , aby je rozdzielić - one są jak mąż i żona .... dzisiaj , np. po tym jak rozrabiały i po tym jak się najadły zległy w pościeli ....a :1luvu: Ptyś zarzucił swoją łapkę na szyję :1luvu: Balbinki i tak drzemali :1luvu: Wiem , że to brzmi nieprawdopodobnie, ale tak jest. Zrobiłam im tak zdjęcie - wrzucę to sami zobaczycie .
Dlatego ten dom z ogrodem ciekawie brzmi :piwa: Państwo pewnie jeszcze nie wiedzą , że chcą 2 kociaki :ryk: ewar, prawda?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt lis 11, 2011 16:55 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Tylko razem, innej opcji nie ma!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 11, 2011 19:33 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ślicznotki szybciutko wyżej,bo mi wypadniecie z pierwszej strony :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt lis 11, 2011 19:56 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

animalon pisze:

Myszolandia :1luvu: i jasdor :1luvu: ... nie wiem co powiedzieć... tak się cieszę, że tyle dla tych słodziaków zrobiłyście .

Ja dzisiaj otrzymałam info, że jest rodzina z domem i ogrodem i chce kociaka. Podeślę parę zdjęć ludziom, którzy mają z nimi kontakt. Oczywiście będę nalegać żeby wzięli parkę ... zobaczymy. Jeżeli zdecydowaliby się - czy mogłabym którąś z was poprosić , aby z tymi osobami porozmawiać przez telefon , a jeżeli będzie zielone światło to pojadę (może ja1 się wybierze ze mną ) na wizytę przedadopcyjną ?
Jesteście ich mamusiami wirtualnymi :1luvu: :1luvu: :1luvu: i zależy mi na waszej opinii o przyszłym domku

Ojej :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja nigdy nie prowadziłam rozmów przedadopcyjnych,ale jak będzie taka potrzeba,to zaliczę ten swój pierwszy raz
animalon pisze:

Byłam, widziałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: Super akcja Myszolandia :1luvu:

Dziękuję :oops: :oops: :oops: :oops:
Weszłam w wątek ślicznotek i stwierdziłam,że czegoś jeszcze im brakuje
Oby tylko pomogło :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak im pomoże,to się chyba opiję
ewar pisze:Tylko razem, innej opcji nie ma!

idę zaznaczyć to na fb
Zrobione :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 11, 2011 21:45 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ptysie w górę :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 21:52 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Myszolandia pisze:Ojej :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja nigdy nie prowadziłam rozmów przedadopcyjnych,ale jak będzie taka potrzeba,to zaliczę ten swój pierwszy raz

I mam niespodziankę :1luvu: jeżeli chodzi o rozmowę pa to mamy ochotnika :ok: ewar zaproponowała takową przeprowadzić.... Wielkie dzięki ewar :1luvu: A ja ze swojej strony przygotowałam wszystkie zdjątka pęczniejących maluszków dla ewentualnego domku , które przekażę w niedzielę :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 23:04 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Jeszcze zdążymy się zaprezentować :1luvu:

o tak, tak ja mówiłam ... Ptysiu i Balbinka to miłość na śmierć i życie ... nawet obejmować się potrafią :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Sob lis 12, 2011 0:07 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 23:18 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ObrazekObrazek

.... i ciekawość do wszystkiego taka sama
ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 11, 2011 23:36 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

.... i kryjówki te same :ryk:

ObrazekObrazek

Obrazek

KTO NAS POKOCHA ???? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 0:08 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Kto nas pokocha ???? tą wieczorową porą ???? ... nie, nie.... to nie chodzi o Bruneta :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 1:00 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

odpadam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 12, 2011 8:37 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

do góry ciasteczka :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 12, 2011 14:12 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

My już kochamy słodziutkie maleństwa bardzo, bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Duża pokazuje nam fotki słodziaczków prześlicznych i wspólnie się zachwycamy. Ciociu, bardzo Cię prosimy, wybierz im domek najlepszy na świecie, w którym będą zaopiekowane, a przede wszystkim kochane jak żadne inne kotki. One muszą być szczęśliwe już na zawsze.

Oliwka kochająca Balbinkę i Ptysia

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]