Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Animalon, tylko dwupak, bardzo, bardzo proszę! Dzisiaj pokazywałam kotki znajomym ( zakoceni po uszy), ale było tylko "ojejku, jakie cudne"...itd.Mają same zalety, są młodziutkie, zdrowe, proludzkie, wesołe, przeeeeeepiękne, stawiałabym twarde warunki.Czasami warto chwilę poczekać, aby domek był taki ze snów.Są takie, zapewniam.
ula-misia pisze:ewar pisze:Animalon, tylko dwupak, bardzo, bardzo proszę! Dzisiaj pokazywałam kotki znajomym ( zakoceni po uszy), ale było tylko "ojejku, jakie cudne"...itd.Mają same zalety, są młodziutkie, zdrowe, proludzkie, wesołe, przeeeeeepiękne, stawiałabym twarde warunki.Czasami warto chwilę poczekać, aby domek był taki ze snów.Są takie, zapewniam.
oj tak![]()
![]()
![]()
jak domek to razem![]()
![]()
animalon pisze:Myszolandia pisze:Kociaki Słodziaki na fb < klick
Myszolandiai jasdor
... nie wiem co powiedzieć... tak się cieszę, że tyle dla tych słodziaków zrobiłyście .
Ja dzisiaj otrzymałam info, że jest rodzina z domem i ogrodem i chce kociaka. Podeślę parę zdjęć ludziom, którzy mają z nimi kontakt. Oczywiście będę nalegać żeby wzięli parkę ... zobaczymy. Jeżeli zdecydowaliby się - czy mogłabym którąś z was poprosić , aby z tymi osobami porozmawiać przez telefon , a jeżeli będzie zielone światło to pojadę (może ja1 się wybierze ze mną ) na wizytę przedadopcyjną ?
Jesteście ich mamusiami wirtualnymi![]()
![]()
i zależy mi na waszej opinii o przyszłym domku
animalon pisze:Myszolandia pisze:Kociaki Słodziaki na fb < klick
Byłam, widziałam![]()
![]()
Super akcja Myszolandia
ewar pisze:Tylko razem, innej opcji nie ma!
Myszolandia pisze:Ojej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nigdy nie prowadziłam rozmów przedadopcyjnych,ale jak będzie taka potrzeba,to zaliczę ten swój pierwszy raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 413 gości