Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:Ja wiem ,że to koci wątek ale ja to jestem ciekawa niezmiernie jak radzi sobie większy krzykacz?
agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:Ja wiem ,że to koci wątek ale ja to jestem ciekawa niezmiernie jak radzi sobie większy krzykacz?
a wiekszy krzykacz, dziekuje za zainteresowanie, właśnie siedzi w świetlicy i czeka na swą rodzicielką, aż go łaskanie odbierze
![]()
ostanio Jurek stwierdził, że szkoła jest OK, ale już miał małą bijatykę, lubi plastykę i za dużo ma zaddane bo nie ma czasu na zabawę swoimi lego Star Wars
ruda32 pisze:agnieszka1565 pisze:ruda32 pisze:Ja wiem ,że to koci wątek ale ja to jestem ciekawa niezmiernie jak radzi sobie większy krzykacz?
a wiekszy krzykacz, dziekuje za zainteresowanie, właśnie siedzi w świetlicy i czeka na swą rodzicielką, aż go łaskanie odbierze
![]()
ostanio Jurek stwierdził, że szkoła jest OK, ale już miał małą bijatykę, lubi plastykę i za dużo ma zaddane bo nie ma czasu na zabawę swoimi lego Star Wars
haha brak czasu to największa bolączka szkolnych dzieci-przerabiałam toMój Kuba 5 klasa jakoś teraz nie ma problemu z czasem .Nie ma to jak matematyczna głowa -oblicza wszystko nawet czas na konkretne rzeczy
Świetlica to dobra sprawa i konieczność
Powodzenia życzymy Jurkowi mało guzów i dużo pochwał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 138 gości