Skarpecia, Niunia, PusiaKlusia, Kelsi i Fajans

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 8:07 Re: Moja Skarpetka ;)

jakie fajne kotecki :catmilk:

a ja właśnie rozrabiam, bo ta Duża zamiast mi znów jeść dać to siedzi przed takim pudełkiem na którym cos czasem miga i zapomina o mnie. Zrzuciłem keczup z szafki w kuchni to zaraz przybiegła, kuwete ogarneła, nasypała papu :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon wrz 26, 2011 9:00 Re: Moja Skarpetka ;)

Karolek(ona) pisze:jakie fajne kotecki :catmilk:

a ja właśnie rozrabiam, bo ta Duża zamiast mi znów jeść dać to siedzi przed takim pudełkiem na którym cos czasem miga i zapomina o mnie. Zrzuciłem keczup z szafki w kuchni to zaraz przybiegła, kuwete ogarneła, nasypała papu :ryk:

Moja Duża tam na to pudło często nie patrzy, woli mną się zająć, tylko surowego mi coś ostatnio za dużo nie daje :? A ja już nie chcę suchej karmy! Kuwetę ogarnia co rano i na wieczór :mrgreen: Dziś prawie wyszłam za drzwi! Bardzo jestem ciekawa co tam jest, ale nie pozwolili mi wyjść :( Ale nie narzekam, bo pozatym to i tak jest dobrze wytresowana 8)
Suchej nie je, i praktycznie niczego innego też nie. Nawet wczoraj na porcję rosołową dziwnie patrzyła (zawsze to był rarytas) i nie chciała-dopiero dziś się przełamała :mrgreen: Mogę napisać książkę: Jak rozpieścić kota żeby nic nie chciał jeść w 7 dni. :mrgreen:
TŻ do mnie dzisiaj że mogłabym z kotem wyjść na dwór skoro taka ciekawa, że lepiej ją wyprowadzić co jakiś czas bo w mieszkaniu zwariuje-ale jakbym powiedziała że trzeba ej kota do towarzystwa to pewnie by zdanie zmienił :mrgreen:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Pon wrz 26, 2011 10:02 Re: Moja Skarpetka ;)

Heeej Skerpeciu, a gdziezes sie podziala??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 26, 2011 11:16 Re: Moja Skarpetka ;)

kalair pisze:Heeej Skerpeciu, a gdziezes sie podziala??

Ja? Nigdzie, toć ja domatorka jestem :mrgreen:
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Post » Pon wrz 26, 2011 13:07 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:Obrazek
Zdjęcie po prostu wymiata :love:

Cześć Skarpeciu :)
Kitek
Ostatnio edytowano Pon wrz 26, 2011 13:40 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon wrz 26, 2011 13:16 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:

Acha, to Duza Ci nie dala podejsc do komputerka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 26, 2011 13:35 Re: Moja Skarpetka ;)

kalair pisze:
spookyaga pisze:

Acha, to Duza Ci nie dala podejsc do komputerka!

Podchodzę, tam dużo różnych rzeczy miga i rzęzi, ale Duża mówi, że internetu nie ma :(
Caragh pisze:
spookyaga pisze:Obrazek
Zdjęcie po prostu wymiata :love:

[i][color=navy]Cześć Skarpeciu :)
Kitek
[/color][/i]

Cześć Kitku! :kotek:
To, że tak siedziały razem zadowolone aż mnie wtedy zaskoczyło :mrgreen: Zawsze się ganiają i nie lubią być razem obok siebie a tu prosze... :mrgreen:
Obrazek

spookyaga

Post » Pon wrz 26, 2011 14:40 Re: Moja Skarpetka ;)

nie wiesz, że z rodzina to sie na zdjęciach tylko dobrze wychodzi :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon wrz 26, 2011 14:44 Re: Moja Skarpetka ;)

Karolek(ona) pisze:nie wiesz, że z rodzina to sie na zdjęciach tylko dobrze wychodzi :P

Fakt :lol: Tak sobie myślę, że chyba wezmę Skarpetkę na spacer wieczorkiem, tzn. na pierwszy to raczej siedzieć będzie mi na rękach, pokażę jej schody, coby tak ciekawsko nie wyglądała na świat, tak jak z oknami, pokazałam jej i nawet jej nie kusi wskakiwać :)

A tu dwa filmiki ze Skarpetką (w końcu mamy zabawki od zeszłego tyg.! :ryk: )

http://s123.photobucket.com/albums/o289 ... 1f53a2.mp4
http://s123.photobucket.com/albums/o289 ... 37d841.mp4
Obrazek

spookyaga

Post » Pon wrz 26, 2011 15:21 Re: Moja Skarpetka ;)

Fantastyczna niunia! :lol: :1luvu: :1luvu:

A Duza to chyba z wrazenia nie mogla utrzymac aparatu.. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 26, 2011 15:33 Re: Moja Skarpetka ;)

kalair pisze:Fantastyczna niunia! :lol: :1luvu: :1luvu:

A Duza to chyba z wrazenia nie mogla utrzymac aparatu.. :mrgreen: :lol: :lol:

Zdjęcia robić umiem, ale do filmów się nie nadaję :mrgreen:
A tu kiedyś miałam wstawić jak Pecia molestuje monitor
http://www.youtube.com/watch?v=MSTSDuIKmas

Tu Pończoszka-pieszczoszka
http://www.youtube.com/watch?v=xINenW-SvCw

A tu Klusia się z wodą bawi
http://www.youtube.com/watch?v=DyGPEiSaOk4
Obrazek

spookyaga

Post » Pon wrz 26, 2011 15:40 Re: Moja Skarpetka ;)

O rany, to z woda jest swietne! :ryk: :ryk:

Fajne filmiki :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 27, 2011 7:56 Re: Moja Skarpetka ;)

Witam wszystkich w ten piękny... zimny. bbbr! Dzień.
Wczoraj wieczorem jak Duzi wrócili z pracy Duża naustawiała mi gazet w takie domki, ale miałam ubaw! Ganiałam pod nimi, zawalałam, bieganie gdy taka gazeta się o nas zaczepi to dopiero frajda! Ale nie wzięłam pod uwagę, że przede mną przy ścianie stoi komputer i... z rozpędu razem z tą gazetą huk o komputer głową :oops: Ale się wystraszyłam... na szczęście Duża mnie przytuliła i wszystko było spowrotem ok :mrgreen: :1luvu:

Widok po prostu mnie rozwalił, jak Skarpetka sru pod gazete i sunie wn iej nie widząc gdzie z rozpędu prosto w komputer, huk był bo przesuneła go parę cm :ryk:
Obrazek

spookyaga

Post » Wto wrz 27, 2011 8:03 Re: Moja Skarpetka ;)

Cześć Pecia - z głowa wszystko ok? nie boli, gwiazdy widziałaś?
mnie duża od rana od zasrusa wyzywa i burczy na mnie bo o 4 nad ranem zbudził ją smrodek i szukała czy czasem gdzieś w pokoju, na parapecie nie strzeliłem, a ja porostu taki zaspany nie tą stroną w kuwecie stanołem i poszło przed kuwetą. Duża nie wyspana i schodze jej z drogi bo mówi, ze mnie pogryzie następnym razem. Mniejszy Duży mnie wczoraj jakimś lodem i monte wysmarował głowe i Duża mi przed chwilą myła głowe bo powiedziała, że nie bede z jeżem na głowie biegał - teraz wyglądam jak mokra kura :evil:

Karolek(ona)

Post » Wto wrz 27, 2011 9:01 Re: Moja Skarpetka ;)

Karolek(ona) pisze:Cześć Pecia - z głowa wszystko ok? nie boli, gwiazdy widziałaś?
mnie duża od rana od zasrusa wyzywa i burczy na mnie bo o 4 nad ranem zbudził ją smrodek i szukała czy czasem gdzieś w pokoju, na parapecie nie strzeliłem, a ja porostu taki zaspany nie tą stroną w kuwecie stanołem i poszło przed kuwetą. Duża nie wyspana i schodze jej z drogi bo mówi, ze mnie pogryzie następnym razem. Mniejszy Duży mnie wczoraj jakimś lodem i monte wysmarował głowe i Duża mi przed chwilą myła głowe bo powiedziała, że nie bede z jeżem na głowie biegał - teraz wyglądam jak mokra kura :evil:

Przez moment gwiazdy były-nie wiedziałam co się stało i przed wszystkim uciekałam, ale Duża przytuliła, pocałowała łepek i nie boli już :) Mnie tam nigdy jeszcze nie kąpali, raz tylko sama do wody weszłam :mrgreen: Na mnie się obraziła jak jej do buta jakiś czas temu nasikałam, ale jej przejdzie szybko, zobaczysz, wystarczy że jej na kolankach się położysz i pomruczysz
Obrazek

spookyaga

[poprzednia][następna]