a ja właśnie rozrabiam, bo ta Duża zamiast mi znów jeść dać to siedzi przed takim pudełkiem na którym cos czasem miga i zapomina o mnie. Zrzuciłem keczup z szafki w kuchni to zaraz przybiegła, kuwete ogarneła, nasypała papu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:jakie fajne kotecki
a ja właśnie rozrabiam, bo ta Duża zamiast mi znów jeść dać to siedzi przed takim pudełkiem na którym cos czasem miga i zapomina o mnie. Zrzuciłem keczup z szafki w kuchni to zaraz przybiegła, kuwete ogarneła, nasypała papu![]()
kalair pisze:Heeej Skerpeciu, a gdziezes sie podziala??
spookyaga pisze:kalair pisze:Heeej Skerpeciu, a gdziezes sie podziala??
Ja? Nigdzie, toć ja domatorka jestem![]()
kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:Heeej Skerpeciu, a gdziezes sie podziala??
Ja? Nigdzie, toć ja domatorka jestem![]()
Acha, to Duza Ci nie dala podejsc do komputerka!
Karolek(ona) pisze:nie wiesz, że z rodzina to sie na zdjęciach tylko dobrze wychodzi
kalair pisze:Fantastyczna niunia!![]()
![]()
![]()
A Duza to chyba z wrazenia nie mogla utrzymac aparatu..![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:Cześć Pecia - z głowa wszystko ok? nie boli, gwiazdy widziałaś?
mnie duża od rana od zasrusa wyzywa i burczy na mnie bo o 4 nad ranem zbudził ją smrodek i szukała czy czasem gdzieś w pokoju, na parapecie nie strzeliłem, a ja porostu taki zaspany nie tą stroną w kuwecie stanołem i poszło przed kuwetą. Duża nie wyspana i schodze jej z drogi bo mówi, ze mnie pogryzie następnym razem. Mniejszy Duży mnie wczoraj jakimś lodem i monte wysmarował głowe i Duża mi przed chwilą myła głowe bo powiedziała, że nie bede z jeżem na głowie biegał - teraz wyglądam jak mokra kura
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 48 gości