Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jokototo pisze:no mnie się to niestety dość często zdarza. Jak kto ma 18 czy nawet 25 to jeszcze uchodzi, ale żeby kobita w wieku powiedzmy... średnim to już pachnie świrem
jokototo pisze:kiedyś w poprzedniej pracy jak szef ogrodził swój teren siatką i założył bramę ( wcześniej na przerwie lazło sie w plener na spacerek) podeszłam do siatki i powiedziałam koleżankom że jest pod prądem. Potem złapałam za nią obiema rękami i wykonałam bardzo realistyczny pokaz zakończony upadkiem na trawnik. jak już wstałam i się otrzepałam to zobaczyłam że jeden postronny widz stoi jeszcze osłupiały. Ja to dopiero jestem królową idiotów.
puszatek pisze:troszkę mi przeszło złości...właśnie napisałam opinię o ostatnich zakupach w firmie Krakvet![]()
motto dla mnie z tą firmą...nigdy więcej
vip0 pisze:Jestem, jestem....fajno, że się martwicie...to znaczy fajnie, że wam zależy.
Tak mi się jakoś przysnęło.
Jutro rano mam od jednej z forumowiczek dostać namiary na dobrego kardiologa, no i będę próbować coś zadziałać.
Marysiu, nikt cię tu nie bedzie ignorował, to co się dzieje na twoim wątku to inna sprawa, a tu jest mój wątek i zawsze jesteś tu najmilej widzianym gościem!
vip0 pisze:Właściwie to rzadko sie udzielam na innych wątkach....
Po pierwsze nie potrafiłabym jeszcze nic mądrego napisać na temat kocich chorób, bo moja wiedza o np. przewlekłych chorobach jest żadna, i przyznaję się bez bicia.
Kiedy Plamek był chory, robiłam to, co wetki mi kazały, albo wykorzystywałam wasze sugestie, bo wiedziałam, żem ciemna.
Dalej nic nie wiem o pnn, na podstawie watków tylko wiem, co to znaczy i jak ciężko kot jest chory.
Nic nie doradzę, mogę tylko podnosić jakieś biedy, żeby znalazły domek albo pieniążki.
Po drugie nie lubię się kłócić...tak naprawdę nie lubię.
Spokojny ze mnie człowiek i tyle, i przykro mi się czyta to, co się teraz dzieje np. u Marysi.
Dlatego mój wątek szczęśliwie pozbawiony jest póki co chorób i kłótni, i bardzo bym chciała, żeby tak pozostało jak najdłużej.
puszatek pisze:troszkę mi przeszło złości...właśnie napisałam opinię o ostatnich zakupach w firmie Krakvet![]()
motto dla mnie z tą firmą...nigdy więcej
vip0 pisze:Właściwie to rzadko sie udzielam na innych wątkach....
Po pierwsze nie potrafiłabym jeszcze nic mądrego napisać na temat kocich chorób, bo moja wiedza o np. przewlekłych chorobach jest żadna, i przyznaję się bez bicia.
Kiedy Plamek był chory, robiłam to, co wetki mi kazały, albo wykorzystywałam wasze sugestie, bo wiedziałam, żem ciemna.
Dalej nic nie wiem o pnn, na podstawie watków tylko wiem, co to znaczy i jak ciężko kot jest chory.
Nic nie doradzę, mogę tylko podnosić jakieś biedy, żeby znalazły domek albo pieniążki.
Spokojny ze mnie człowiek i tyle, i przykro mi się czyta to, co się teraz dzieje np. u Marysi.
Dlatego mój wątek szczęśliwie pozbawiony jest póki co chorób i kłótni, i bardzo bym chciała, żeby tak pozostało jak najdłużej.
juana pisze:vip0 pisze:Właściwie to rzadko sie udzielam na innych wątkach....
Ja na razie tez mam ok.I powiem Ci, że na kotach znam się jeszcze mniej niż Ty
Rysiek to mój pierwszy kot i dopiero się uczę co to znaczy mieć takiego "zwierza"
Wszystkie wątpliwości piszę na wątku i zawsze otrzymuję pomoc
![]()
![]()
![]()
A teraz, żeby się nie rozpisywać - moje słońce :
P.S. Zapraszam na mój i Alix76 bazarek - u mnie w podpisie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1081 gości