Kciuki nadal bardzo potrzebne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gem pisze:Widziałem Kukiego w niedzielę. Łapka nie jest spuchnięta, kocurek znakomicie radzi sobie w gipsie. Miejmy nadzieję, że opatrunek gipsowy usztywni staw. O tym przekonamy się jednak dopiero w przyszłym tygodniu. Wtedy gips zostanie zdjęty i zobaczymy, jaki jest efekt.
Kciuki nadal bardzo potrzebne
fiona.22 pisze:Wczoraj zdjeliśmy gipsKukiś porusza się rewelacyjnie. Łapka jest sztywna nie zgina się i mam nadzieje, że tak już zostanie
![]()
wczoraj wieczorkiem miętosiłam mu trochę tą nogę i stało się cos dziwnego.
Jak Kukis sobie stał naciskałam mu pakuszki swoim paluchem a on odstawiał nogę. Tak jakby reagował na to ściskanie. Wcześniej można mu było ta nogę nawet w imadle ścisnąć a z jego strony było zero reakcji.
Nie wiem czy jest to możliwe ale wydaje mi się, że on coś czuje. W każdym razie poobserwuje jeszcze jak to "wszystko działa".
Poza tym nóżka została już wymyta jęzorem![]()
Ale najbardziej cieszę się, ze Kukiś chodzi jak na normalnej, zdrowej nodze![]()
Mamy obserwować przez najbliższe dni i jeśli będzie ok to możemy zacząć szukać DS dla tego przylepka
ogranicz małemu ruch i zrób okład na nóżkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1417 gości