Qrcze, najczęściej o losie kota decyduje facet.

Kasiu, pamiętasz u mnie tez TŻ musiał raczyć, żebym mogła Zoe dać dom.

Za domek dla Nadii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betaka pisze:...Qrcze, najczęściej o losie kota decyduje facet.Dlaczego??? Jak chce sobie kupić nową zabawkę (np. samochód) to żony nie pyta, czy jej taki a taki odpowiada.
Kasiu, pamiętasz u mnie tez TŻ musiał raczyć, żebym mogła Zoe dać dom.Chyba jednak zostanę wojującą feministką – dla dobra kotów
...
Betaka pisze:Zabersiku, Twój post zmusił mnie do refleksji ( a przemyślenia nie są moją mocną stroną).
Daleka jestem od przyznawania sobie monopolu na rację. Opinia na temat osobników płci przeciwnej to kwestia kilkunastoletniej pracy w typowo męskim środowisku. I gdy tak obserwuję towarzystwo, słucham opowieści dziwnych treści, to rozumiem, że stereotypy nie biorą się z sufitu, mają swoją liczną reprezentację w świecie realnym. Zgadzam się jednak z Tobą, że wrzucanie wszystkich do jednego worka jest jawną niesprawiedliwością, więc zapewniam, że mój post dotyczył tylko tych, których dotyczył. Krucjaty przeciwko płci przeciwnej nie zamierzam wzniecać
Betaka pisze:Krucjaty przeciwko płci przeciwnej nie zamierzam wzniecać
Caragh pisze:Betaka pisze:Krucjaty przeciwko płci przeciwnej nie zamierzam wzniecać
Ojj jaka szkoda, tak chcialam sie przylaczyc![]()
![]()
![]()
zabers pisze:W taki ziąb?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 31 gości