Babcia Emma, Melisa, Mania i Maja - fotki str. 89

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 10:17 Re: Babcia Emma chora :( Melisa i Mania się kochają

Mania wejdzie wszędzie.
Na kaloryfer:
Obrazek

Na suszarkę
Obrazek

Do wanny w czasie kąpieli
Obrazek

Melisa przy niej to siła spokoju.
Na drapaku
Obrazek

Na podłodze
Obrazek

Skradam się
Obrazek

Kocie pieszczoty
Obrazek

I zabawy
Obrazek

A na deser babcia Emma, całkiem już zdrowa i z tradycyjnie naburmuszoną miną, z której zawsze śmieje się nasz wet.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie lut 20, 2011 14:11 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Cudne zdjęcia , ale nadal twierdzę,że Mania jest ładniejsza w realu.Zdjęcia nie pokazują jaka jest puchata, kompaktowa,taka kluseczka.Ona dla mnie jest kocim ideałem, bo ja kocham buraski najbardziej i właśnie takie okrąglutkie.
A w ogóle to macie taki zestaw,że tylko pozazdrościć.Same kocie piękności i to jeszcze takie fajne.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lut 20, 2011 18:09 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Śliczne zdjęcia i śliczne obiekty na tych zdjęciach :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie lut 20, 2011 19:17 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Fotki tak cudne i urozmaicone że musiałabym chyba każdą po kolei
zacytować i skomentować :lol:
Moje koty też lubią układać się na suszarce z praniem
a chodzenie po brzegu wanny i łapanie piany to super zabawa :)
A Emma moim zdaniem nie wygląda na naburmuszoną :)
ma słodką minkę i jest śliczna :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lut 21, 2011 16:59 Re: Babcia Emma chora :( Melisa i Mania się kochają

Conchita pisze:Na drapaku
Obrazek

Na podłodze
Obrazek

Skradam się
Obrazek

Kocie pieszczoty
Obrazek

I zabawy
Obrazek

Jej, jaka Meliska już duża, a taka mała kruszynka jechała do Warszawy :)
Śliczna z niej panienka, Mania i Emma też piękne :)

olafen

Post » Pon lut 21, 2011 17:28 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Jak się na nią patrzy i ma w pamięci, jaka była, to faktycznie - jest ogromna. A przecież ona ma chyba dopiero ok. 8 czy 9 miesięcy i rośnie :) Ważyła wtedy 1,6-1,7 kg chyba, a teraz waży 2,4-2,5 kg. Dodatkowo bardzo ma gęste futro, które wizualnie dodaje jej masy.
Obrazek

Conchita

Post » Pon lut 21, 2011 18:52 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Niezaprzeczalny jest fakt, że są bardzo zadbane, wszystkie mają wielkie szczęście, że trafiły do Ciebie :D

olafen

Post » Śro lut 23, 2011 8:24 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Jak już pisałam na wątkach Ewar, Maniusia miała kontakt z Czarusiem, któremu wyszedł Felv +, ale jest ZDROWA. Wczoraj miała test :)

Emmie znów peczkami wychodzą włosy :? Zdarza jej sie to od kilku lat czasami. Ma lyse placki za uszami. Posmarowalam lamisilatem, ale to nie wyglada na grzyba. Ech.

Dzisiaj Mela i Mania jak co dzień dostały porcje twarozku. I żadna z nich nie ruszyła :o a one go uwielbiają. Glowimy sie z TZ-tem, o co chodzi, serek wyglada na swiezutki, data ok. Jedna może nie miec apetytu, ale obie??? (Emma sera nie lubi, wiec jedzą tylko małe).
I nagle TZ - tadam!!!!
"Nie podgrzalem im serka!" :ryk:
On im wstawia Bielucha na 10 sek do mikrofali, żeby nie był prosto z lodówki (to bardzo troskliwy facet jest ;)). Dzisiaj zapomniał...
Oodgrzany serek zostal pozarty w kilkanaście sekund. :lol:
Obrazek

Conchita

Post » Śro lut 23, 2011 10:42 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

One są niesamowite :)

olafen

Post » Śro lut 23, 2011 12:20 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Conchita pisze:Jak już pisałam na wątkach Ewar, Maniusia miała kontakt z Czarusiem, któremu wyszedł Felv +, ale jest ZDROWA. Wczoraj miała test :)

Benuś też ma wynik ujemny :)

olafen

Post » Śro lut 23, 2011 15:01 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Ja też podgrzewam moim kotom każde jedzenie w mikrofali.
To dużo zdrowsze bo nie przeziębią się ,a po ciepłym nie wymiotują.
Kiedyś latem dałam zimny jogurt z lodówki , no i gardełka były chore :(

A kotki jakie mądre :1luvu: wiedzą co dla nich dobre :) że zimnego nie ruszyły.
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 27, 2011 0:47 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

O rany, ale nas dziś Maniusia wystraszyla. Cały wieczór dużo spała - nie w jej stylu. W dodatku na dzieciola, czyli ze zwisajaca główka. Już zdążyłam sie poważnie zdenerwowac i mielismy jechac na nocny dyżur, bo naprawdę nie była sobą.
Po kilku godzinach wizyta w kuwecie przywrocila jej humor, widocznie bolal ja brzuszek. Miałam dziś gości i dużo gotowalam, może coś ukradła i zjadla- nauczyła sie łazic po blatach.
Wiem, ze histeryzuje, ale każdy objaw kociej niedyspozycji powoduje, ze wpadam w panikę.
Strasznie kocham małego Mariana, nie wiedziałam, ze aż tak bardzo, dopóki mnie nie wystraszyla :?
Melestra tez sie zdenerwowala. Ona bardzo kocha Manie. Zaglądala zaniepokojona do budki w drapaku, przychodziła do Mani, a nawet zaczęła sie bawić patyczkami higienicznymi 8O a to Mania uwielbia te patyczki, Mela ma je w nosie 8O wyglądało to, jakby chciała zachęcić Marianka do zabawy.
Obrazek

Conchita

Post » Nie lut 27, 2011 1:34 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Wcale nie dziwię się że byłaś wystraszona, jak też tak mam i inni też....
Ale jak człowiek czasem napędzi sobie stracha nawet nie potrzebnie
to potem w razie czego zareaguje na czas.
A to najważniejsze :)
Dobrze że wszystko w porządku :)
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 27, 2011 12:25 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Uff! Moja Melcia kiedyś się napchała serduszkami kurzymi.Ona kiedyś głodowała i ma wciąż syndrom pustej miski, chociaż już nie tak, jak dawniej.Tak ją zatkało,że aż żal było patrzeć, ledwo chodziła, piła parafinę z butelki i nic.W perspektywie była lewatywa,ale wreszcie zaliczyła kuwetę.Od tamtej pory nawet serc nie powącha.Z resztą ja je daję rzadko, tymczasy trochę skubną.

ewar

Post » Pon lut 28, 2011 14:04 Re: Babcia Emma, Melisa i Mania - nowe fotki str 10

Co z Manią? Jakiś problem?

ewar

[poprzednia][następna]