zuzzik pisze:Miaudobrrryyyyy....
Edytko, dziś obiecuję więcej kociej poezji![]()
ojj to czekamy
a Cioteczce kwiaty posyłamy z wdzięcznością za kocią poezję
Moderator: Estraven
zuzzik pisze:Miaudobrrryyyyy....
Edytka1984 pisze:zuzzik pisze:Miaudobrrryyyyy....
ojj to czekamy
a Cioteczce kwiaty posyłamy z wdzięcznością za kocią poezję
DZIĘKUJĘ ZA KWIATKI;Edytka1984 pisze:lepsze wirtualne niż żywe hihih
moje ostatnie kwiaty od Narzeczonego skończyły przewrócone ...a tak się cieszyłam
tylko,że koteczki mają swój porządek i ich zdaniem kwiaty służą do zabawy
Saszka Dziunia i Mesiek
zuzzik pisze::1luvu:Saszka Dziunia i Mesiek
Dwa kocie i miły piesiek
Chętnie czytamy o ich przygodach
I nie możemy się nie zakochać....![]()
![]()

Edytka1984 pisze:zuzzik pisze::1luvu:Saszka Dziunia i Mesiek
Dwa kocie i miły piesiek
Chętnie czytamy o ich przygodach
I nie możemy się nie zakochać....![]()
![]()
zacznę chyba drukować sobie te wierszyki i będę na głos odczytywała je Saszce,Dziuni i Mesiowi
Cioteczka nas zachwyciła i humorek poprawiła!!!!
to nasza Duża w podzięce prześle kotka Cioteczce.
psiak dał jej tyle buziaków ,że aż stałam i się przygądałam Edytka1984 pisze:opowiem Wam czego świadkiem byłam wczoraj u mnie w domu
przychodzę zmęczona po pracy,patrzę na Siorę i myślę pijana czy co![]()
![]()
Siedzi na dywanie ,przed Nią - Meś - Ona mu coś śpiewa, a Jemu wyraźnie to się bardzo podobało![]()
tak uroczo kiwał łepkiem ,uszka nastawił i słuchał jakby to było specjalnie tylko do Niego
Kiedy moja siorka zakończyła swój fałsz ( bo Pavarottim) to Ona nie jestpsiak dał jej tyle buziaków ,że aż stałam i się przygądałam
ze zdziwieniem
![]()
żałuję tylko,że nie udało mi się tego nagraćfajny ubaw by był z tego
a Moje futrzaki kociaste to sobie smacznie drzemiąobiecuję,że jeśli w weekend znajdę troszkę czasu trzasnę im porządną sesję fotograficzną
jozefina1970 pisze:Pies mojej siostry uwielbia, jak mu jego pańcio śpiewa, a ja czasami jak posłyszę i ich zobaczę, to leję po nogach
P.S. Mruście czasami też śpiewam, ale mieszkamy same i nikt nie słyszyA śpiewam jej najczęściej tak: (na melodię, czy ten pan i pani) czy ten kot, ten kot, on skacze dziś przez płot, czy ten kot przez płot skacze dziś?
Edytka1984 pisze:jozefina1970 pisze:Pies mojej siostry uwielbia, jak mu jego pańcio śpiewa, a ja czasami jak posłyszę i ich zobaczę, to leję po nogach
P.S. Mruście czasami też śpiewam, ale mieszkamy same i nikt nie słyszyA śpiewam jej najczęściej tak: (na melodię, czy ten pan i pani) czy ten kot, ten kot, on skacze dziś przez płot, czy ten kot przez płot skacze dziś?
to nagraj jak śpiewasz Mrusi wtedy więcej ludzi posłuchai linka na youtuba
![]()
zwięrzeta chyba ogólnie lubią słuchać jak właściciele inaczej Duzi im spiewają![]()
ale może i lepiej,że ja nie zaczynam śpiewać....wszyscy by uciekli
jozefina1970 pisze:Edytka1984 pisze:jozefina1970 pisze:Pies mojej siostry uwielbia, jak mu jego pańcio śpiewa, a ja czasami jak posłyszę i ich zobaczę, to leję po nogach
to nagraj jak śpiewasz Mrusi wtedy więcej ludzi posłuchai linka na youtuba
![]()
zwięrzeta chyba ogólnie lubią słuchać jak właściciele inaczej Duzi im spiewają![]()
ale może i lepiej,że ja nie zaczynam śpiewać....wszyscy by uciekli
O, nie, mowy nie ma
Edytka1984 pisze:ja śpiewam a raczej wyje jak szakal na pustyni hihihi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości