Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:Dopiero znalazlam i przeczytałam wątek i.... Selene, jesteś WIELKA!
Trzymam mocneza dochodzenie malutkiej koteńki do zdrówka.
Czekam z niecierpliwością na fotki tego słodkiego pysia
olka22 pisze:Selene00 powoli myslimy nad tym co zrobic, ale musimy wiedziec czy nie zmienilas zdania i czy jestes pewna ze w razie czego chcesz wziac Mimi na stale. Bo fakt, chcialabym Mimi bo jest przeslodka, ale Ozona i Omleta tez pokochalam od pierwszego zdjecia, a moglabym pomoc w ten sposob calej trojce:)
selene00 pisze:Beasia pisze:Dopiero znalazlam i przeczytałam wątek i.... Selene, jesteś WIELKA!
Przez uczciwość napiszę, że do kruszyn nie należę
![]()
Eh.. jak już się na uczciwość powołałam, to jestem gruba!
olka22 pisze:Selene00 powoli myslimy nad tym co zrobic, ale musimy wiedziec czy nie zmienilas zdania i czy jestes pewna ze w razie czego chcesz wziac Mimi na stale. Bo fakt, chcialabym Mimi bo jest przeslodka, ale Ozona i Omleta tez pokochalam od pierwszego zdjecia, a moglabym pomoc w ten sposob calej trojce:)
Gibutkowa pisze:selene00 pisze:Beasia pisze:Dopiero znalazlam i przeczytałam wątek i.... Selene, jesteś WIELKA!
Przez uczciwość napiszę, że do kruszyn nie należę
![]()
Eh.. jak już się na uczciwość powołałam, to jestem gruba!
MaruuuudziszzWprawdzie Cie nie widziałam na żywo ale na pewno maruuudzisz
selene00 pisze: Koteczka nie wygląda na chorą /poza sprawami oczywistymi!/, ale wolę kilka dni ją izolować.
Episia w poniedziałek miała drugie szczepienie więc mam lęki.
Może to tylko, dla spokoju mojego sumienia.![]()
Tak na wszelki wypadek.
magdaradek pisze:podobno bardzo dobry chirurg jest w lecznicy Żyrafa, dziewczyny podpowiedzą nazwisko. Jest tam też chyba Pani rehabilitant, Magda zdaje się. Ona rehabilitowała łapeńkę Jańcia Sis.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości