Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Nie mam artykulu, wylacznie zdjecia mi sie wyswietlaja![]()
W komentarzach ponizej jest tez wzmianka na temat pomylki.
Birfanka pisze:(...)Edit: Z innych wiesci, Strumpf znowu wrocil po parodniowej nieobecnosci, (...)
Wyraznie przytyl, i to nie u nas, bo go nie bylo (choc jak jest, to spust ma), widocznie tam, gdzie ostatnio przebywal, tez dobrze karmiono
(...)
Wojtek pisze:Birfanka pisze:(...)Edit: Z innych wiesci, Strumpf znowu wrocil po parodniowej nieobecnosci, (...)
Wyraznie przytyl, i to nie u nas, bo go nie bylo (choc jak jest, to spust ma), widocznie tam, gdzie ostatnio przebywal, tez dobrze karmiono
(...)
Kot dobrze ustawiony ma kilka stołówek
Hańka pisze:Wojtek pisze:Birfanka pisze:(...)Edit: Z innych wiesci, Strumpf znowu wrocil po parodniowej nieobecnosci, (...)
(...)
Kot dobrze ustawiony ma kilka stołówek
I czasem dwie rodziny, które sa pewne, że to ICH kot
Birfanka pisze:Mam dobra wiadomosc![]()
Dostalam wiesci o pierwszej czarnej kotce z kociakami, ktore zlapalam w czerwcu-kociaki po wyleczeniu z kk dosc szybko znalazly domki, a kotka poszla do DT, gdzie zostala zsocjalizowana do konca (mimo iz to dzika kotka, to ona byla proludzka, nie bala sie i dawala do siebie zblizyc, zauwazylam to juz, jak ja dokarmialam u mnie w ogrodzie), i w lipcu znalazla DS u emerytow mieszkajacych w domu z duzym ogrodem. Ogromnie sie ciesze, bo martwilam sie o nia
Edit: Z innych wiesci, Strumpf znowu wrocil po parodniowej nieobecnosci, wczoraj wieczorem, zamykajac okiennice, uslyszalam znajome jojczenie![]()
Na razie nadal tu jest, siedzi w swoim gniezdzie![]()
Edit2-3: literowki
anulka111 pisze:Hańka pisze:Wojtek pisze:Kot dobrze ustawiony ma kilka stołówek
I czasem dwie rodziny, które sa pewne, że to ICH kot
![]()
Madre kocisko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 345 gości