Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mejflajek pisze:O, tak, mój TŻ zdecydowanie woli kotę, z podobnych powodówInna już sprawa, że ja też właściwie wolę kotę
Więc ultimatum "kot albo ja" to nie jest temat, który należy poruszać
![]()
Tornadzik ma piękne, uśmiechnięte pysio. Uwielbiam takie pysie zadowolone u kotów. A wetkę rozumiem - nie ma nic przyjemniejszego niż wtulenie twarzy w mięciutkie futerko, pod którym jeszcze coś mruczy![]()
Też mam taką "magiczną" fotkę z ogłoszenia, na widok której, jednej jedynej, zdecydowałam, że moja kota idzie do mnie i zrobię dla niej wszystko, choćbym miała zrewolucjonizować całe swoje podejście do wychowania futrzaków: http://www.doadopcji.pl/zdjecia/dodane/ ... 234956.jpg Teraz jest chudsza, bo wredna pańcia posłała ją na dietę z karmy light![]()
mejflajek pisze:Burasie są najlepszeBurasie albo białe z burym. Bo to takie 300% kota w kocie, bez żadnych odstępstw od kociowatości, po prostu KOT.
anita5 pisze:Małe burasiątko u mnie pozdrawia ciocię.Fotek nowych nie mam, bo małe burasiątko nie chce pozować, tylko szybciutko ucieka na malutkich nóżkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek, pibon i 22 gości