Druzyna TTD - maluch Dymuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 17:55 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Zabawa z piłeczką super :D Z efektami dźwiękowymi... :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lip 25, 2010 21:23 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Trafiłam na Twój wątek po... Twoim podpisie (muszę przyznać, że... jeszcze długo chyba potrwają badania naukowe nad obecnością serca u potencjalnych delikwentów, którzy NIE uśmiechną się na widok zadowolonej miny Tornadzia na tym zdjęciu :1luvu: ) Tornadzio to mój ulubieniec - taaaaaaki misiowaty kawaler, jeśli będę się kiedyś w stanie dokocić, to właśnie w kogoś podobnego :love: )
A z kocicami preferującymi TŻów to chyba jakaś norma unijna - u mnie jest to samo :mrgreen: Kiedy TŻa nie ma w zasięgu ogona lub zbyt szybko się skubany porusza, to kota potrafi się wcierać w jego buty lub plecak :lol: Zazdrosna jestem o nią również niezmiernie, bo niby ja widnieję w książeczce zdrowia jako właściciel :P Ale koty, a już zwłaszcza charakterne kotki, mają własne zdanie... :lol:
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Nie lip 25, 2010 21:45 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Obrazek

A to chyba historyczna fotka 8)
Z ogłoszenia, które przeczytała Katebush :mrgreen: i dzięki której mały Tornadzik trafił do swojego najlepszego domeczku :1luvu:

ps. z trójki rodzeństwa to tylko Tornadzik miał takie szczęście. Jego braciszkowie zaliczyli powroty z adopcji :| :(
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon lip 26, 2010 0:15 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

berni pisze:Obrazek

Jakie ładniątko z lekko przedłużaną sierścią! :1luvu: Teraz już chyba niewiele z tego przedłużenia zostało...

mejflajek

Post » Pon lip 26, 2010 7:52 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

dziekuje berni za to zdjecie :1luvu:
taka wlasnie mala puchata kuleczka przyjechala do mnie, a dokladniej berni ja przywiozla. Chyba nikt sie dziwi dlaczego go od razu pokochalismy :mrgreen:
Z przedluzonej siersci nic nie zostalo, ale za to charakter misia pozostal :ok: :1luvu:
Tornadek to dokladnie taki misiowaty kawaler, ktorego trzeba nosic na rekach, piescic, tulic, ktory zabawnie biega na tych swoich grubych lapkach, aportuje myszke co rano i wrzuca nam ja do lozka, ktory spi w smiesznych pozycjach. To taki pocieszny, kochany MISIO :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nawet nasza Pani Wetka sie w nim kocha i zawsze zanim przystapi do dzialania, to go bierze i przytula do buzi, bo Tornadzio jest taki przytulasty :mrgreen:

mejflajek chyba sie musimy pogodzic z miloscia naszych charakternych panienek do TZow, bo gdybysmy postawiły panom ulimatum my albo one, to obawiam sie ze wybraliby kotki, bo jak mowi moj TZ, Tosia tyle te gada i nie marudzi :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pon lip 26, 2010 8:36 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

berni pisze:Obrazek

A to chyba historyczna fotka 8)
Z ogłoszenia, które przeczytała Katebush :mrgreen: i dzięki której mały Tornadzik trafił do swojego najlepszego domeczku :1luvu:

ps. z trójki rodzeństwa to tylko Tornadzik miał takie szczęście. Jego braciszkowie zaliczyli powroty z adopcji :| :(

Słodziaczek :1luvu:
Teraz też jest taki słodki tylko trochę wyrośnięty :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon lip 26, 2010 12:03 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

O, tak, mój TŻ zdecydowanie woli kotę, z podobnych powodów :twisted: Inna już sprawa, że ja też właściwie wolę kotę :mrgreen: Więc ultimatum "kot albo ja" to nie jest temat, który należy poruszać :ryk:
Tornadzik ma piękne, uśmiechnięte pysio. Uwielbiam takie pysie zadowolone u kotów. A wetkę rozumiem - nie ma nic przyjemniejszego niż wtulenie twarzy w mięciutkie futerko, pod którym jeszcze coś mruczy :1luvu:
Też mam taką "magiczną" fotkę z ogłoszenia, na widok której, jednej jedynej, zdecydowałam, że moja kota idzie do mnie i zrobię dla niej wszystko, choćbym miała zrewolucjonizować całe swoje podejście do wychowania futrzaków: http://www.doadopcji.pl/zdjecia/dodane/ ... 234956.jpg Teraz jest chudsza, bo wredna pańcia posłała ją na dietę z karmy light :twisted:

mejflajek

Post » Pon lip 26, 2010 18:51 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

mejflajek pisze:O, tak, mój TŻ zdecydowanie woli kotę, z podobnych powodów :twisted: Inna już sprawa, że ja też właściwie wolę kotę :mrgreen: Więc ultimatum "kot albo ja" to nie jest temat, który należy poruszać :ryk:
Tornadzik ma piękne, uśmiechnięte pysio. Uwielbiam takie pysie zadowolone u kotów. A wetkę rozumiem - nie ma nic przyjemniejszego niż wtulenie twarzy w mięciutkie futerko, pod którym jeszcze coś mruczy :1luvu:
Też mam taką "magiczną" fotkę z ogłoszenia, na widok której, jednej jedynej, zdecydowałam, że moja kota idzie do mnie i zrobię dla niej wszystko, choćbym miała zrewolucjonizować całe swoje podejście do wychowania futrzaków: http://www.doadopcji.pl/zdjecia/dodane/ ... 234956.jpg Teraz jest chudsza, bo wredna pańcia posłała ją na dietę z karmy light :twisted:

Jaka ona podobna do Klary moich rodzicow (zdjecia na str 5), tylko ze Klarka pozostala w rozmiarze XXL, bo ojciec ja codziennie wolowinka karmi :evil: Jakby ktos mial za chudego kota, to prosze na miesiac do mojego ojca wyslac, napewno wroci okrąglejszy :mrgreen:
Jak kicia ma na imie?

Szczesliwe koty maja usmiechniete pysie :1luvu:
Czasem patrze jak moja Tosia spi i mysle jaka ona jest piekna, a dla innej osoby, to tylko zwykly bury kotek, dla mnie jest idealna :1luvu: Ach ta milosc :mrgreen:
ObrazekObrazek

katebush

Post » Pon lip 26, 2010 19:16 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Burasie są najlepsze :D Burasie albo białe z burym. Bo to takie 300% kota w kocie, bez żadnych odstępstw od kociowatości, po prostu KOT. I w burym często widać każdy jeden kolor kota: czarny, rudy, biały, srebrny... :1luvu:
Z Klarci faaajna kuleczka kocia, futerko rzeczywiście w baaardzo podobnych barwach co mojej (lecz bury chyba jaśniejszy, a białego mniej). W ogóle kotki rodziców przesuper :1luvu: . I ta, co ma biały i czarny profil... Moja mama zaczyna powoli chcieć pierwszego kota (zapatrzyła się u mnie), ale się boi. Zresztą, i tak najpierw ją chcę wyedukować co do okien :twisted:
A moja kiź nazywa się Maja i też umie się bardzo pięknie, "po Tornadziowemu" uśmiechać. Dlatego przygarnęłam właśnie ją: piękne zdjęcie z pięknym uśmiechem (przede wszystkim poszło o uśmiech), a już jak się dowiedziałam, że jest kocią gadułką, to w ogóle... Jedna z najfajniejszych rzeczy w kocie to właśnie "miau miau gruchu mriu" na powitanie i pożegnanie człowieka :1luvu:

mejflajek

Post » Pon lip 26, 2010 19:30 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Cudny mały Tornadek.... :1luvu: Duży zresztą też śliczny. :D

A Niuniuś dziękuje Cioci za piękne myszki! :love:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lip 26, 2010 22:20 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Cudne to zdjęcie małego Tornadka :)
I pomyśleć, że z takich maluszków wyrastają potem dostojne kocury :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lip 27, 2010 19:34 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

mejflajek pisze:Burasie są najlepsze :D Burasie albo białe z burym. Bo to takie 300% kota w kocie, bez żadnych odstępstw od kociowatości, po prostu KOT. :1luvu:

To prawda :) Dlatego uwielbiam bure :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I wszystkie inne też.... :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lip 28, 2010 14:28 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Małe burasiątko u mnie pozdrawia ciocię. :D Fotek nowych nie mam, bo małe burasiątko nie chce pozować, tylko szybciutko ucieka na malutkich nóżkach.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lip 28, 2010 14:59 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

anita5 pisze:Małe burasiątko u mnie pozdrawia ciocię. :D Fotek nowych nie mam, bo małe burasiątko nie chce pozować, tylko szybciutko ucieka na malutkich nóżkach.

Moje bure kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

katebush

Post » Śro lip 28, 2010 19:14 Re: Druzyna TT, czyli fotowatek moich i nie tylko futerek :)

Wymiziałam dzisiaj Małe Strachulce :1luvu: (w sensie że Tośka mała, a Tornadzio strachulec :D ). Cudne kocinki z nich, mam nadzieję, że już ochłonęły po ataku miziania :mrgreen:

mejflajek

[poprzednia][następna]