Martwiem się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Samochód odstawiony, kabanoski kocie kupione na obcinanie pazurków, koty się leją właśnie, a ja pożarłam tatarka
trawa11 pisze:alus1 pisze:Samochód odstawiony, kabanoski kocie kupione na obcinanie pazurków, koty się leją właśnie, a ja pożarłam tatarka
mniam![]()
a ja jutro idę na wyżerkę, tylko nie wiem co dobrego będzie
alus1 pisze:Samochód odstawiony, kabanoski kocie kupione na obcinanie pazurków, koty się leją właśnie, a ja pożarłam tatarka
amyszka pisze:alus1 pisze:Samochód odstawiony, kabanoski kocie kupione na obcinanie pazurków, koty się leją właśnie, a ja pożarłam tatarka
A jak robisz ?
amyszka pisze:Narobiłaś mi smaka tym tatarkiem![]()
Ja mam trochę cykora jak koty nie chcą jeść ,to mi się zdaje że mięsko już nie teges ...![]()
Ale jak upatrzę ładą wołowinkę to se zrobię![]()
![]()
Ja obcinam tylko na zaspanego kotaCzasem tylko po parę pazurków
![]()
![]()
Aluś trzymam kciuki mocno mocno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To niewyobrażalne co się dzieje ...
Chat pisze:Tatarek dobry na wszystko!![]()
Kciuki caly czas som!
alus1 pisze:amyszka pisze:Narobiłaś mi smaka tym tatarkiem![]()
Ja mam trochę cykora jak koty nie chcą jeść ,to mi się zdaje że mięsko już nie teges ...![]()
Ale jak upatrzę ładą wołowinkę to se zrobię![]()
![]()
Ja obcinam tylko na zaspanego kotaCzasem tylko po parę pazurków
![]()
![]()
Aluś trzymam kciuki mocno mocno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To niewyobrażalne co się dzieje ...
no wiesz ja Nerysiowi daję 2-3 kawałeczki, a on nie zawsze ma ochote na surowiznę....siem nie bojam![]()
No naareszcie i Tobie smaka czymś narobiłam, jestem z siebie dumna normalnie![]()
na śpiocha u mnie nie przejdzie, stają się natychmiast czujne![]()
Dzięki wielkie....kurza to musi wytrzymac do poniedziałku...a jeszcze burze zapowiadają na weekend ech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1437 gości