nadal nadaje się bardziej do dobicia niż do życia, Izunia może Ty się zgodzisz?

początkowe uczulenie na Tozika przeszło teraz w początki astmy alergicznej, jak się zakaszlę to.... ech życie

a tu pięć futer w domku ( i tak dobrze, że trzech małych Pchełek sie pozbyłam na rzecz Moni, złośliwiec z niej straszny, ale ma kobieta jeszcze troche serca dla mnie) a miałam cały Pchli komplet...mama Pcheła i jej 3 córki, te z fotografii Moni. Pcheła wczoraj i przedwczoraj klnęła cały świat, dzis jest trochę lepiej, wypuściłam ją nawet na wolność z klatki.... zczepa z Piraniami była dziś trochę mniejsza, ale chłopaki ustawili sie solidarnie we trzech na jedną syczącą kotę, cóż... "non Herkules contra plures" w wplnym tłumaczeniu "I Herkules dupa kiedy kotów kupa"

Teraz Pchełą kruszeje w klateczce, nie muszę pisać chyba jak niewymyślnymi słowami klnie mnie i cały świat? Mała Puma chciał dziś drapnąć na podwórko, złapałam uciekiniera na samym dole... wredota kocia, a tak o niego dbam

Kocich fotek nie mam więcej, mój aparat znajduje się u MałgorzatyJ, a fotki w ilości ok 500 sztuk szlag trafił wraz z awarią kompa Krzysia i Ani

Tylko zastanawiam się czasem....dlaczego tych footer u mnie przybywa a nie odwrotnie?