Kotka wenge :) fotki s 33,40,44,53 przenosimy się do Odżo :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 18:36 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Ciepła pisze:buska moja kotko wenge :1luvu:

Busko zdrój pozdrawia ;)

bulba pisze:Cóż tam dzisiaj Kitka ciekawego porabiała? :mrgreen:

ah dzień pelen zajęc...zjadla...oblizala pysio...pospała...zjadła...pomiziala sie...pospała...zjadla
oooo alez kocina sie wymęczyła...znów spi :)

trawa11 pisze:czesć Kiteczko :1luvu:

Cześć Cioteczko :1luvu:

MaryLux pisze: :kotek: :kotek: :kotek:

O masz...Mary ma male...dobzre ze tylko trzy się ulęgły ;) :1luvu:

Kociara82 pisze:Kiteczko buziam na dzien dobry i :ok: trzymam kciuki za domek :) i pomruczenia dla Odżo :)

A ja trzymam pazurki...na razie bez efektu

kociczka39 pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon mar 22, 2010 18:37 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

qrde moje maja diete..2 razy tylko jesc dostaja..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 22, 2010 18:44 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

vilinskonov pisze:oj...tak.. porządki wiosenne w ogrodzie i nas połamały :( ale pogoda była wymarzona do takich działan :)
kot szary zaliczył kilkuminutowy spacer w szelkach po czym stwierdził ze mu sie nie podoba i juz...
co do tarasu, mebli i Kitki to myslę, że latem można sobie spokojnie kartony wyrzucić bo w upał to ona nie będzie tam spać... ja mam jeszcze po poprzednim kocie taki wiklinowy transporterek (taka budka), w której latem spał na balkonie i myślę ze i wyględne i wygodne i można spokonie dla Kitki by takie coś nabyc i nikomu by na tarasie nie przeszkadzało :)
o kretach trzeba z nią po prostu porozmawiać i może zacznie dranstwo gonić - wiem ze koty potrafia , tylko potem może przynosić w prezencie a to już nie jest miłe .. brrr...
a bwt grilla to my też lubimy :) mąż stwierdził w sobotę ze szkoda, iż nie wiedział że taka pogoda będzie bo by już sezon zaczął...
pozdrawiam z poniedziałku

A najgorsze to ze mi rosliny połamalo pod wlokniną..taki był snieg cięzki
a ja goopia sie cieszyłam ze cieplo mają pod sniegiem...
rododendrony kwitnać w tym roku nie bedą bo wszystkie czubki z pąkami polamane...
takie mialam optymistyczne porządki...mimo pięknej pogody :(

W kwestii ciepła to masz rację, wyglednosci tez...
ale taki wiklinowy koszyk jednak jest przewiewny a w lecie potrafi byc i 10st...
a jak deszczem zatnie? No moze nic ocieplanego ale szczelnego to by sie przydalo...
zeby podusia deszczem nie dostała.

Ona by zlotą bude miała jakby panciowi kreta na taras przyniosla...
pańcio by sie poplakal z radosci...nawet nad brudnym gresem :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 19:03 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

haha Monia sama wykop kreta i poloz ze niby Kitka :wink: :ok: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 20:18 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Ciepła pisze:haha Monia sama wykop kreta i poloz ze niby Kitka :wink: :ok: :ryk:

fuck...weż i wykop...ich pewnie cale stado jest...moze nawet wielopokoleniowa rodzina
nawet mi ich zal...tylko po co toto robi te kopce i wygląda na swiat skoro i tak slepe
juz jak sa to niech siedzą w srodku, jedzą se te pedraki i looz...
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 20:39 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Monia bo kiedys musza oddech zlapac haha

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 20:57 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

A najgorsze to ze mi rosliny połamalo pod wlokniną..taki był snieg cięzki
a ja goopia sie cieszyłam ze cieplo mają pod sniegiem...
rododendrony kwitnać w tym roku nie bedą bo wszystkie czubki z pąkami polamane...
takie mialam optymistyczne porządki...mimo pięknej pogody :(

mi też troszke połamało ale ja robię inaczej - małe rodoendrony pod karton - od góry sypię trocinkę lub korę i zamykam - jest ok, przy dużym śniegu trza zgarnąć na boki bo jak namięknie to się moze zapaść ... włoknina to wyższych typu azalia idzie, kilkuletnie bez ocieplania dają radę :)

W kwestii ciepła to masz rację, wyglednosci tez...
ale taki wiklinowy koszyk jednak jest przewiewny a w lecie potrafi byc i 10st...
a jak deszczem zatnie? No moze nic ocieplanego ale szczelnego to by sie przydalo...
zeby podusia deszczem nie dostała.

no ja mam taras zadaszony wiec deszcze i słota nie straszna... to moze taka letnia budka ?

Ona by zlotą bude miała jakby panciowi kreta na taras przyniosla...
pańcio by sie poplakal z radosci...nawet nad brudnym gresem :ryk: :ryk:

no trza z kotem pogadać ... może zrozumie - wszak to kumate stworzenia
u mnie odpukać teren gliniasty i kretów nie ma (chyba nie lubią) ... więc ciesz się bo masz dobrą ziemię :) widzę ze mąz wielbiciel trawnika ? to tak jak mój - lekka obsesja na tym punkcie :ryk:

edit: no dobra... znow mi to cytowanie nie bardzo wychodzi... wrr...
Tiramisu moja mała iskierko...bardzo przepraszam

vilinskonov

Od: Śro sty 20, 2010 11:39

Post » Pon mar 22, 2010 21:16 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

:P :P :P :P :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon mar 22, 2010 21:47 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

vilinskonov pisze:mi też troszke połamało ale ja robię inaczej - małe rodoendrony pod karton - od góry sypię trocinkę lub korę i zamykam - jest ok, przy dużym śniegu trza zgarnąć na boki bo jak namięknie to się moze zapaść ... włoknina to wyższych typu azalia idzie, kilkuletnie bez ocieplania dają radę :)
no ja mam taras zadaszony wiec deszcze i słota nie straszna... to moze taka letnia budka ?
no trza z kotem pogadać ... może zrozumie - wszak to kumate stworzenia
u mnie odpukać teren gliniasty i kretów nie ma (chyba nie lubią) ... więc ciesz się bo masz dobrą ziemię :) widzę ze mąz wielbiciel trawnika ? to tak jak mój - lekka obsesja na tym punkcie :ryk:

Ja mam same mlode okazy to je chowam....hebe mi zmarzlo pod wlókniną potrojną i pod sniegiem...czarne...
A taras tez zadaszony ale wiatry od wisly tną niemilosiernie a przestrzeń przede mną to i rozpęd jest :(
nie mam dobrej ziemi...piach...ale łatwiej sie ryje :)
Trawnik to gólnie męska obsesja i jedyny teren aktywnosci w ogrodzie...niestyty
Ona to juz stara jest...nic nie robi tylko lezy naokraglo...a jak jedzenie ma to juz zero motywacji :)
idealny kot dla kogos starszego :)

Ciepła pisze:Monia bo kiedys musza oddech zlapac haha

to niech łapie za parkanem...nie wystarczy ze u mnie żre? ;)

zuzzik pisze::P :P :P :P :P :P

a cóz to za jęzorstwo? ;)
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 21:49 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Monia jak zre to pozniej musi poddychac haha

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 21:55 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

nooo jeszcze moze bedzie mi kupy walił na trawniku wrrr ;)
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 22:00 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:nooo jeszcze moze bedzie mi kupy walił na trawniku wrrr ;)

haha Monia Ty nie prowkuj kreta ,bo tak zrobi :ryk: :ryk:
a moze chcesz kleszcze :?:
mam tu cala inawazje..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 22:09 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

a ty myslisz ze u mnie kleszczy nie ma? sąsiadce dwa psy juz zeszly....
ja dzieci obsesyjnie ogladam po kilka razy dziennie jak tylko mrozy odpuszczają...
bo tu podobno 99% kleszcowej populacji jest z boreliozą.....
Obrazek

dune

Post » Pon mar 22, 2010 22:10 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

dune pisze:a ty myslisz ze u mnie kleszczy nie ma? sąsiadce dwa psy juz zeszly....
ja dzieci obsesyjnie ogladam po kilka razy dziennie jak tylko mrozy odpuszczają...
bo tu podobno 99% kleszcowej populacji jest z boreliozą.....

Monia wczoraj mloda poszla na spacer z psem..pies przyniosl 10 kleszczy na siersci..mloda 2 na spodniach..
porazka..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 22, 2010 22:12 Re: Kotka wenge z prawie dlugim włosem do pokochania od zaraz

Oszszsz, a ja myślałam, że jeszcze za zimno na to kleszczowe paskudztwo :x
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]